Kızlar az önce açıldı merakım gitti hiç mutlu değilim sağ göğsüm soldan büyük meme ucu şiş bi tarafı , sağ memeyi dikleştirme yaptı aynı zamanda . Onda hem dikleştirme dikişi var meme ucunda hemde protez dikişi var boydan . Sol göğsümü meme altından koymuş Yarın 1 hafta olacak ,. Ama şekilleri bozuk gibi Bi tuhaf duruyorlar . Moralim çok bozuldu , güle oynaya gittim doktora o değil 1 haftadır perişan oldum ağrıdan çektiğime mi yanayım böyle olduğuna mı yanayım. Düzelir mi bilemedim . Haftaya dikişleri alacak doktorun dediğine göre normalmiş ama ben görüyorum şekillerini . Ağlayacam utanmasam.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bandajlarım az önce açıldı :
- Konu Sahibi Nurgul868
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
sol gögüsü neden meme altından koymuş amelıyat oncesı biliyor muydun ?dıkleştırme izi boydan derken ? hemen moralını bozma cnm ılk zamanlar herkeste bı şıkayet oluyor cok okudum ama zamanla şişler gidince meme şekil alınca mutlular bır ayı bı devır olmazsa doktorun çözer sakın ol ağlama sakın..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
İki gögsünede yapılan işlem farklı ve ödemleride farklı haliyle.. Bir haftalık bir süreçte harkulade bir sonuç beklemek mantıksızlık olurr zaten.Normal protez ameliyatı olsaydın bile şekil olarak farklı olurdu yani..Kızlar az önce açıldı merakım gitti hiç mutlu değilim sağ göğsüm soldan büyük meme ucu şiş bi tarafı , sağ memeyi dikleştirme yaptı aynı zamanda . Onda hem dikleştirme dikişi var meme ucunda hemde protez dikişi var boydan . Sol göğsümü meme altından koymuş Yarın 1 hafta olacak ,. Ama şekilleri bozuk gibi Bi tuhaf duruyorlar . Moralim çok bozuldu , güle oynaya gittim doktora o değil 1 haftadır perişan oldum ağrıdan çektiğime mi yanayım böyle olduğuna mı yanayım. Düzelir mi bilemedim . Haftaya dikişleri alacak doktorun dediğine göre normalmiş ama ben görüyorum şekillerini . Ağlayacam utanmasam.
Lütfen doktoruna sitemle,üzüntüyle yaklaşma.İnan bana henüz bazı şeyleri söylemek için çok çok erken bir süreç.. Doktor hasta ilişkini hep seviyeli ve saygılı tut.Bir sorun yaşarsanda arkanda,yanında olacak yüzyüze bakabileceginiz bir diyalogunuz olsun lütfen Benden sana bir dost tavsiyesi olsun bu
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
İnşallah düzelir doktorlar konuşsam işe yaraamz ki yeniden ameliyat yapmaz moralim çok bozuk hiç böyle tahmin etmiyordumbıraz bekle canım cok sabırsızsın sanırım. bı odemlerın ınsın onu bekle. cogu arkadasın ılk basta bı memesı dıgerıne gore daha şiş ve agrılı oluyo. bıraz bekle memnun olazsan tekrar konusursun doktorunla
Ar
Doktora saygısızca yaklaşım sergilemem tabi ki doğamda yok zaten , ama insan üzülüyor .çok şiddetli ağrılar çektim ailemin haberi olmadığı içinde daha bi perişan oldum insan çektiği acılara değsin istiyor mantıklı hareket edemiyor. Bide benim dikişlerim çok fazla oda gözümü korkuttu ,dediğiniz gibi olur inşİki gögsünede yapılan işlem farklı ve ödemleride farklı haliyle.. Bir haftalık bir süreçte harkulade bir sonuç beklemek mantıksızlık olurr zaten.Normal protez ameliyatı olsaydın bile şekil olarak farklı olurdu yani..
Lütfen doktoruna sitemle,üzüntüyle yaklaşma.İnan bana henüz bazı şeyleri söylemek için çok çok erken bir süreç.. Doktor hasta ilişkini hep seviyeli ve saygılı tut.Bir sorun yaşarsanda arkanda,yanında olacak yüzyüze bakabileceginiz bir diyalogunuz olsun lütfen Benden sana bir dost tavsiyesi olsun bu
Sen
senin ne kadar oldu ameliyat olalıBen de kendimi çok harap etmiştim boş yere, 1 ay dolmadan şekilleri hakkında endişelenmeyin.
Onu bilmiyorum sebebini inş süt bezleri etkilenmez biri etkilense bile diğeriyle emzirme şansım olursol gögüsü neden meme altından koymuş amelıyat oncesı biliyor muydun ?dıkleştırme izi boydan derken ? hemen moralını bozma cnm ılk zamanlar herkeste bı şıkayet oluyor cok okudum ama zamanla şişler gidince meme şekil alınca mutlular bır ayı bı devır olmazsa doktorun çözer sakın ol ağlama sakın..
Sabırsızlıktan ziyade korkuyorum gizeml, ben bileziğimi bozdurdun öyle ameliyat oldum , göğüslerimke ilgili öyle sorunlarım vardı . Çektiğim acılar cabası,. Bide sıkıntI olursa eşimde çok kızar. Zor ikna etmiştim ameliyata şimdiden başladı bunalr ne böyle top gibi diye . Yumuşaacağını bilitorum zamanla ama bu şekilleri inşallah dediğiniz gibi olur duam o yönde.bıraz bekle canım cok sabırsızsın sanırım. bı odemlerın ınsın onu bekle. cogu arkadasın ılk basta bı memesı dıgerıne gore daha şiş ve agrılı oluyo. bıraz bekle memnun olazsan tekrar konusursun doktorunla
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Sen
senin ne kadar oldu ameliyat olalı
45. günüm galiba bugün ya da 46 sayamıyorum artık :)
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Senin nerdeyse hiç iz kalmamış gibi ne kullandın ameliyat sonrası krem bana sadece fito krem verdiSizi izlemeye aldım siz de beni izleyin fotoğraflarımı görürsünüz.
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Senin nerdeyse hiç iz kalmamış gibi ne kullandın ameliyat sonrası krem bana sadece fito krem verdi
Benim izler kremle geçmedi, o fotoğraf kremi kullanmaya başladığım ilk günlerde çekilmiş bir fotoğraf, doktorum İlsun hanımın marifetli elleri sayesinde bu haldeler.. İlk günden beri incecikti dikiş yerlerim.. :)
Bak benim albüme dikişlerden bi foto koydum ben mi abartıyorum bilmiyorumBenim izler kremle geçmedi, o fotoğraf kremi kullanmaya başladığım ilk günlerde çekilmiş bir fotoğraf, doktorum İlsun hanımın marifetli elleri sayesinde bu haldeler.. İlk günden beri incecikti dikiş yerlerim.. :)
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ben albüm yapamadım nasıl yapılıyor
Sayfanın üstünde Albümler sekmesine tıklayın, açılan sayfada yeni albüm oluştur diye buton çıkar ordan yapabilirsiniz.
Foto koydum becerecildiysem görürsün benim dikişleriSayfanın üstünde Albümler sekmesine tıklayın, açılan sayfada yeni albüm oluştur diye buton çıkar ordan yapabilirsiniz.
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
tatlım yazılarınızı okudum üzme harap etme kendini sabır et herşey yoluna gırecek daha cok erken izlerin geçer göğüslerinde normalleşir eşine şimdi garıp gelır sanada geldıgı gıbı ama daha cok erken dediğim gibi iyi şeyler düşünmeye çalış bak sonra boşa takmışım dıyceksın..Foto koydum becerecildiysem görürsün benim dikişleri