Bandajlar alerji yaptı :(

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
Arkadaşlar bugün 5.günüm. Dün bandajları ve direnleri çıkarttım ama cildim kızardı :KK43: hatta bazı yerlerde derim çıktı desem yeridir böyle yanık izi gibi. Doktor krem verdi ama sürerken bile çok acıyor. Cildim çok hassas, bu sporcu sütyeni de beni kızartacak diye korkuyorum. Bu kızarıklardan sebep banyo bile yapamıyorum şampuan değse çığlıklar atarım herhalde :KK43: Böyle bir şey yaşayan var mı?

Benim de aynı derim kalktı krem sürdum sürdükcede yaram daha çok açıldı krem tahriş etmiş doktorum özel yapım bi toz yazdi o şekil geçti

Zaman alıyo geçmesi dikişlerdə sorun yaşamadım ama derim kalkınca okadar kötü olduki anlatamam krem yada batikon sürme dedi doktorum oksijen suyunun içine dediğim tozdan yazdı iki haftada gecti

Beyaz bantları diyorsun dimi CNm?
Bana doktorum 2 gün sonra beyaz bantları çıkar alerji yapıyo demişti. 2 gün sonra iyi ki çıkartmışım tam alerji yapacakken çıkartmışım çünkü. Kıpkırmızı ve buruşuk olmuştu Allah'tan hemen düzeldi

Beyaz bantları diyorsun dimi CNm?
Bana doktorum 2 gün sonra beyaz bantları çıkar alerji yapıyo demişti. 2 gün sonra iyi ki çıkartmışım tam alerji yapacakken çıkartmışım çünkü. Kıpkırmızı ve buruşuk olmuştu Allah'tan hemen düzeldi
Evet beyaz bantlar ve altında da sıvı vardı, 4.günde çıkartıldı benim.. Cildim zaten normalde çok hassastır hatta doktor bile şaşırdı.. valla kas ağrısı gitti yanıkların ağrıları başladı, krem bile sürünce acıyor

X