- 6 Ağustos 2007
- 115
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi shekerr_34
Dün gece yatarken allahıma dua ettim dedimki;
Allahım babamı çok özledim bugece rüyamda onu göreyimsenağlama
Çok şükür duam kabul oldu ama garip bir rüyaydı.Yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Babam banyoda ve çıplak ama mahrem yerlerini hiç görmüyorum.Babamı bir güzel yıkıyorum.En çokta başından aşağı su döküyorum yüzünü yıkıyorum bu arada gözlerini kapatıp açıyo ve gülümsüyorsenağlamasenağlama
sürekli gülümseyen bi hali vard ama hiç konuşmadık...
Çok kısa sürdü ama beni çok etkiledi kızlarsenağlamaBir yorum yapın lütfen...
Babanın bir günahı affolmuş...Rüyan güzel..
Canım benim ne güzel bir rüya keşke bende anneciğimi görsem. Rüyada görülen konuşmazsa gerçekten Oymuş derler Su zaten çok güzel. Baban çok rahat ve huzurlu....
saol cnm allah razı olsun.Sahurda yemeğimi yer hemen abdestimi alırım ve ezan okunana kadar yasin okumaya çalışırım.Her perşembe okumaya özen gösteririm arada olmuyor maalesef.Onun bizim dualarımzla rahat edeceğini düşünüyorum. Bu akşamda zaten büyük bir kuran okunacak evde.Allahım kabul ederse.
Çok sağolun yorumlarınz beni çok sevindirdir.Görmek isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim inanın uyanmak istemiyorsunzsenağlama
Allah hayıra çıkarsın tatlım güzel bir rüya görmüşsünbabanın hiç konuşmaması gerçekten rüyana geldiği demektir(büyükler böyle derler ya)istersen bu mübarek perşembe gecesinde bi yasin oku derim mekanı cennettir inşallah arkadaşıma.s.
bende bugece rüyamda koca hamur yoğurdumkaydirigubbakcemile2