• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banada yardm edermisnzz lütfennn :((

crazyangel06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
12
0
16
Ankara
Böyle bisey olabilirmi yaa bi insan günde hiç acıkmazmıı bende acıkmak hapur hupur yemek yemek istiyorum ve kilo almak istiyorum ne yapmam lazım 39 kiloyum çok zayıfım eskiden 48dim ve bazı problemlerden dolayı 35 e kadar düştüm ve simdi o verdiğim kiloları tekrar almak istiyorum ne yapmam lazım lütfn yardm edinnn ne yesem kilo yapar :( ???

balık yağı hapı alabilirsin kilo aldırır hemde yararlı bişey sonuçta, sonra makarna ve ekmek yiyebilirsen şayet :) aynı anda bide bol bol kuruyemiş

40 kilo ile başladım bu sabah 51.7 iydim tartıldığımda yani seni çok iyi anlıyorum:) ama tam azimle kararla ve bi takvimle başla:) hiç aksatma midem bulanıyo deme yavaş yavaş ye gündüzleride pek zorlama akşamları zorla kendini. bende bulk aldım işe yaramadı hap gibilerden aldım işe yaramadım. bu sefer onlarsız başladım azimli ol:)

40 kilo ile başladım bu sabah 51.7 iydim tartıldığımda yani seni çok iyi anlıyorum:) ama tam azimle kararla ve bi takvimle başla:) hiç aksatma midem bulanıyo deme yavaş yavaş ye gündüzleride pek zorlama akşamları zorla kendini. bende bulk aldım işe yaramadı hap gibilerden aldım işe yaramadım. bu sefer onlarsız başladım azimli ol:)

haklsn cnm bnde bşladm ama bakalm ne olcak

önce kendine güven ve kendini midem bulanmıyor diye şartlandırmaya çalış çünkü bu da psikolojik oluyor.küçük adımlarla başla yemeye birden yüklenme enerjisi yüksek besinler tüket ve en önemlisi kendine inan :) başaracağına inanıyorum canım:)

Böyle bisey olabilirmi yaa bi insan günde hiç acıkmazmıı bende acıkmak hapur hupur yemek yemek istiyorum ve kilo almak istiyorum ne yapmam lazım 39 kiloyum çok zayıfım eskiden 48dim ve bazı problemlerden dolayı 35 e kadar düştüm ve simdi o verdiğim kiloları tekrar almak istiyorum ne yapmam lazım lütfn yardm edinnn ne yesem kilo yapar :( ???

seni çok iyi anlıyorum bende 39 kiloydum şu an 46 yım...

bebe bisküvisiyle mama yapıp yedim tahin pekmez yedim...

benimde midem bulanıyordu ama kilo aldığımı çok güzel göründüğümü düşünerek yedim sende bunları düşün

çok işe yarıyor :)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

Back