:çok üzgünüm:Ben beş yıllık evliyim,bu süre zarfında eşim bebek istemedi ve beş yılın sonunda ikna ettim.18 aralıkta reglim bitti 19 aralıkta çalışmaşmalara başladık, çalışmaya başladığımız günde hafta sonu tatiline gittik termal kaplıcaya döndükten sonra belim ağrımaya başladı ben orada soğuk sıcak üşüttüm sandım ama neredeyse 2 hafta oldu belim sızlıyor birde göbeğimin dört parmak altında sezeryan yeri vardırya o bölüm sertleşti gibi geliyor ben düzenli spor yapan biriyim,hep öyleydide bana mı sert geliyor diyede düşünüyorum, ve wc ye girdiğimdende beyaz akıntı oluyor onun haricinde birşey yok yaklaşık 12 günde bu belirtileri verir mi?sizce ben kan testi yaptırıyım mı?:çok üzgünümffffffff umutlanmakta istemiyorum,içimde bebek varmış gibi hissetmiyorum ama belirtilerde umutlandırıyor:CüvCüv:
canım bence hamilelik belirtileri bu kadar erken belli olmaz ama sen yumurtlama döneminde olabilirsin bu kadar kafaya takma sen en iyisi adet günü beklea.s
Reglin bittikten hemen sonra yumurtlama olmaz genelde. Reglden sonraki 1 hafta 10 gün içinde yumurtlama oluyor 28-30 günde bir regl oluyorsan. Yumurta reglin başlangıcından itibaren diyelim 14. gün çatladı ve döllendi. O zaman da rahme inip yerleşmesi en az 7 gün sürüyor. Yani en erken belirtiyi regl başlangıç tarihinden sonraki 21. gün alırsın. Son adet tarihin 11 Aralıksa, 21. gün 31 Aralık civarına denk gelir. Yani belirtilerinin daha yeni başlaması lazım. İnşallah hamişsindir ama öyle reglden hemen sonra hamile kalıp 2 gün sonra da karın sertleşmesi ben duymadım. Çoğu belirti 1.5 aylık olunca başlıyor.
adet ertesi hemen yumurtlama zor gibi görünüyo ama allahın işi belli olmaz arkadaşım :)
çok saçma tespitlerim değilmi işte umutlanıyorum,çok istiyorum bebeğim olsun ama tabi yüce rabbim hayırlı kıldıysa versin:Saruboceq:
canım estağfurullah saçma değil asla. Hepimiz o kadar istiyoruz ki, ben bir ay bileğim ağrıyınca acaba bebek mi demiştim düşün yani. Ve internette ne ararsan çıkıyor, sanırsın herşey hamilelik belirtisi. Ama arka arkaya hayalkırıklığı yaşayınca insan üzülüyor. Onun için be genelde çok bariz değilse yani günü geçmemişse mesela buradaki arkadaşlara hamile olabilirsin demiyorum, boşa umut vermek iyi olmuyor. Ama olmaz mı? Olur tabii ki, herşey Allah'ın elinde. Burada neler neler var. 8. gün veya 25. gün hamile kalanlar. İnşallah hamişsindir, bekle bakalım biraz daha.
tek dileğim inşallah hamile olmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanızdır
o sertliğin bebekle bir alakası olacağını sanmıyorum mutlaka doktora git canım inşallahta hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?