How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

banada yardımcı olun:

hanrey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
70
0
86
Ankara
:çok üzgünüm:Ben beş yıllık evliyim,bu süre zarfında eşim bebek istemedi ve beş yılın sonunda ikna ettim.18 aralıkta reglim bitti 19 aralıkta çalışmaşmalara başladık, çalışmaya başladığımız günde hafta sonu tatiline gittik termal kaplıcaya döndükten sonra belim ağrımaya başladı ben orada soğuk sıcak üşüttüm sandım ama neredeyse 2 hafta oldu belim sızlıyor birde göbeğimin dört parmak altında sezeryan yeri vardırya o bölüm sertleşti gibi geliyor ben düzenli spor yapan biriyim,hep öyleydide bana mı sert geliyor diyede düşünüyorum, ve wc ye girdiğimdende beyaz akıntı oluyor onun haricinde birşey yok yaklaşık 12 günde bu belirtileri verir mi?sizce ben kan testi yaptırıyım mı?:çok üzgünüm:offffffff umutlanmakta istemiyorum,içimde bebek varmış gibi hissetmiyorum ama belirtilerde umutlandırıyor:CüvCüv:

Canim en dogrusu doktora görünmek.

Hem hamile olup olmadigin anlasilir,hemde o sertligin nedeni..

Her sey gönlünce olsun canimopuyorumnanaktan

:çok üzgünüm:Ben beş yıllık evliyim,bu süre zarfında eşim bebek istemedi ve beş yılın sonunda ikna ettim.18 aralıkta reglim bitti 19 aralıkta çalışmaşmalara başladık, çalışmaya başladığımız günde hafta sonu tatiline gittik termal kaplıcaya döndükten sonra belim ağrımaya başladı ben orada soğuk sıcak üşüttüm sandım ama neredeyse 2 hafta oldu belim sızlıyor birde göbeğimin dört parmak altında sezeryan yeri vardırya o bölüm sertleşti gibi geliyor ben düzenli spor yapan biriyim,hep öyleydide bana mı sert geliyor diyede düşünüyorum, ve wc ye girdiğimdende beyaz akıntı oluyor onun haricinde birşey yok yaklaşık 12 günde bu belirtileri verir mi?sizce ben kan testi yaptırıyım mı?:çok üzgünüm:offffffff umutlanmakta istemiyorum,içimde bebek varmış gibi hissetmiyorum ama belirtilerde umutlandırıyor:CüvCüv:

canım bence hamilelik belirtileri bu kadar erken belli olmaz ama sen yumurtlama döneminde olabilirsin bu kadar kafaya takma sen en iyisi adet günü beklea.s

Reglin bittikten hemen sonra yumurtlama olmaz genelde. Reglden sonraki 1 hafta 10 gün içinde yumurtlama oluyor 28-30 günde bir regl oluyorsan. Yumurta reglin başlangıcından itibaren diyelim 14. gün çatladı ve döllendi. O zaman da rahme inip yerleşmesi en az 7 gün sürüyor. Yani en erken belirtiyi regl başlangıç tarihinden sonraki 21. gün alırsın. Son adet tarihin 11 Aralıksa, 21. gün 31 Aralık civarına denk gelir. Yani belirtilerinin daha yeni başlaması lazım. ınşallah hamişsindir ama öyle reglden hemen sonra hamile kalıp 2 gün sonra da karın sertleşmesi ben duymadım. Çoğu belirti 1.5 aylık olunca başlıyor.

Reglin bittikten hemen sonra yumurtlama olmaz genelde. Reglden sonraki 1 hafta 10 gün içinde yumurtlama oluyor 28-30 günde bir regl oluyorsan. Yumurta reglin başlangıcından itibaren diyelim 14. gün çatladı ve döllendi. O zaman da rahme inip yerleşmesi en az 7 gün sürüyor. Yani en erken belirtiyi regl başlangıç tarihinden sonraki 21. gün alırsın. Son adet tarihin 11 Aralıksa, 21. gün 31 Aralık civarına denk gelir. Yani belirtilerinin daha yeni başlaması lazım. İnşallah hamişsindir ama öyle reglden hemen sonra hamile kalıp 2 gün sonra da karın sertleşmesi ben duymadım. Çoğu belirti 1.5 aylık olunca başlıyor.

çok saçma tespitlerim değilmi işte umutlanıyorum,çok istiyorum bebeğim olsun ama tabi yüce rabbim hayırlı kıldıysa versin:Saruboceq:

çok saçma tespitlerim değilmi işte umutlanıyorum,çok istiyorum bebeğim olsun ama tabi yüce rabbim hayırlı kıldıysa versin:Saruboceq:

canım estağfurullah saçma değil asla. Hepimiz o kadar istiyoruz ki, ben bir ay bileğim ağrıyınca acaba bebek mi demiştim düşün yani. Ve internette ne ararsan çıkıyor, sanırsın herşey hamilelik belirtisi. Ama arka arkaya hayalkırıklığı yaşayınca insan üzülüyor. Onun için be genelde çok bariz değilse yani günü geçmemişse mesela buradaki arkadaşlara hamile olabilirsin demiyorum, boşa umut vermek iyi olmuyor. Ama olmaz mı? Olur tabii ki, herşey Allah'ın elinde. Burada neler neler var. 8. gün veya 25. gün hamile kalanlar. İnşallah hamişsindir, bekle bakalım biraz daha.

canım estağfurullah saçma değil asla. Hepimiz o kadar istiyoruz ki, ben bir ay bileğim ağrıyınca acaba bebek mi demiştim düşün yani. Ve internette ne ararsan çıkıyor, sanırsın herşey hamilelik belirtisi. Ama arka arkaya hayalkırıklığı yaşayınca insan üzülüyor. Onun için be genelde çok bariz değilse yani günü geçmemişse mesela buradaki arkadaşlara hamile olabilirsin demiyorum, boşa umut vermek iyi olmuyor. Ama olmaz mı? Olur tabii ki, herşey Allah'ın elinde. Burada neler neler var. 8. gün veya 25. gün hamile kalanlar. İnşallah hamişsindir, bekle bakalım biraz daha.

çok teşekkür ederim ilgin için ,sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama Alllah tüm istiyenlere hayırlısıysa versin:emir_bebek:

ay bende kaplıcaya qittiğimiz ay hamile kalmıştım yaa hemde hiç beklemiyorken kaydirigubbakcemile3
inşallah sende hamişsindir canım

hanrey canım aynı belirtiler beimde var bel ağrısı var bir iki belirti daha ama boşa heveslenmek isteömiyorum değili,m kesin yine hayal kırıklığı olcak biliyorum stres oldu inan umarım hayırlı haberler alıırsın bende adet günümü bekliyorum umarım hamileyizdir

QUOTE=tatli_cadi_61;10771184]ay bende kaplıcaya qittiğimiz ay hamile kalmıştım yaa hemde hiç beklemiyorken kaydirigubbakcemile3
inşallah sende hamişsindir canım
[/QUOTE]

:kedi: vallahamııııı:roflol:inşallah eşimide söz verdim her ay hamile değilsem bunalıma girip adamına bunalıma sokmamaya:jeyyar: gizli gizli takip ediyorum durumumu

o sertliğin bebekle bir alakası olacağını sanmıyorum mutlaka doktora git canım inşallahta hamilesindir

o sertliğin bebekle bir alakası olacağını sanmıyorum mutlaka doktora git canım inşallahta hamilesindir

yok öyle doktora gidileek durum değil ben düzenli spor yaptığımda sıkı olabilir önceden fark etmedim bebek istemeye başladığımız dönemden beri vucudumu kontrol ediyorum parmağımla ittirdim sıkı geldi işte umut dünyası yakıştırmak istiyorum herhalde ahada ben hamileyim dedim:roflol: artık ocak 15 falan beklemem lazım inşallah verdır :ecrin_bebek: bebek dua edin lütfen bana:Saruboceq:

Back