Banada yardım edin ,televizyon sehpamız taşınmaktan çok aşındı.

berilnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
19
0
Nasıl bir değişiklik yapabilirim .Güzel fikirlrinize ihtiyacım var.Mobilyamı atmak istemiyorum.

bence folyo ile kaplayabilirsin ama bence zımpara yaparak mobilya boyası ve cilası ile boyayabilirsin. Bence daha güzel olur

bence folyo ile kaplayabilirsin ama bence zımpara yaparak mobilya boyası ve cilası ile boyayabilirsin. Bence daha güzel olur

folyo ile kaplamayı düşündüm fakat çok girinti ve çıkıntıları var problem çıkarırmı die düşündüm.Güzel önerilerin için teşekkür ederim.

ıstersen bir resim koy , görünce alternatif fikirler oluşabilir :)

Mesela eski model ve kahverengi ise hafif yaldızlı bir boya ile kontür gibi düzgün olmayacak şekilde boyayıp hem bozuk yerleri kapatır hemde farklı bir hava verebilirsin . :)

folyo ile kaplamayı düşündüm fakat çok girinti ve çıkıntıları var problem çıkarırmı die düşündüm.Güzel önerilerin için teşekkür ederim.

Zıpraladıkdan sonra mobilya ahşap macunuyla çıkıntıları kapat canım sonra ister boyaaa ister kapla sana kalmış:lepi:yerimseniben

tv sahpanızı ıstersenız zımparalayıp boyayın(yapımında sıze yazarak yardım edebılırım)..

iYıCE Zımparalayıp AHŞAP BOYASIYLA BOYAYABıLıRSıN cnm.
ıstersen bir resim koy , görünce alternatif fikirler oluşabilir :)

Mesela eski model ve kahverengi ise hafif yaldızlı bir boya ile kontür gibi düzgün olmayacak şekilde boyayıp hem bozuk yerleri kapatır hemde farklı bir hava verebilirsin . :)
Zıpraladıkdan sonra mobilya ahşap macunuyla çıkıntıları kapat canım sonra ister boyaaa ister kapla sana kalmış
tv sahpanızı ıstersenız zımparalayıp boyayın(yapımında sıze yazarak yardım edebılırım)..

bende tv sehpamın üstüne büyük boy ayna alıp hole koydum üzerinede ev telefonumu öyle değişiklik filan yapmadım ama değişik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…