- 31 Aralık 2022
- 13
- 1
- 27
- Konu Sahibi Selen asar
Banada yardım edin lütfen 30 kasimda adet olmuştum daha olmadım karnım çok şişiyor neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum test yaptin miEn son 30 kasimda adet olmuştum ilişkiye girdim adetimin günü gecti daha olmadım karnım ağrıyor gaz çıkarıyorum hamilemiyim
HayırEn son 30 kasimda adet olmuştum ilişkiye girdim adetimin günü gecti daha olmadım karnım ağrıyor gaz çıkarıyorum hamilemiyim
Yapmadım karnım şişiyor gaz çıkarıyorum adet olcakmisim gibi bir ağrı ama olmadimKuzum test yaptin mi
EvetKorunmasız mı ilişkiye girdin
Adet hesaplama da 28 Aralıkta olmam gerekmisKuzum test yaptin mi
Ilk once bir test yap yoksa bilemezsin ki veya kan aldirYapmadım karnım şişiyor gaz çıkarıyorum adet olcakmisim gibi bir ağrı ama olmadim
Sizde Eskişehir demisinizIlk once bir test yap yoksa bilemezsin ki veya kan aldir
Tam gününde adet olurdum bide ilişkiye girdim 3 hafta önceDaha iki gün geçmiş bi haftaya kadar gecikme normal bi haftayı geçerse o zaman test yapıp bakarsın
Stres yaptığın için gecikiyordur güzelim böyle bi düşüncen olup gecikmemesi imkansız zatenTam gününde adet olurdum bide ilişkiye girdim 3 hafta önce
İnşallah yokturStres yaptığın için gecikiyordur güzelim böyle bi düşüncen olup gecikmemesi imkansız zaten
EvetSizde Eskişehir demisiniz
Bende
Korkmamaya çalış korktukça daha çok gecikecekİnşallah yoktur
Yukarıda yazdım ama d kontrolün 2 farklı günde unutulması ile gebelik oluşur mu sizce 27 aralıkta ki reglim daha gelmedideKorkmamaya çalış korktukça daha çok gecikecek