Kız İsteme Banada yardım edebilirmisiniz

crean

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
112
9
296
çok merak ettiğim birşey var ben istemeye geldiklerinden bu kahve olayından çok korkuyorum bunun bir sırası varmı çünkü ben heycanla nasıl dağıtırım hiç bilmiyorum birde istemede söz kesildikten sonra buradan anladığım kadarıyla ufak hediyeler veriliyor yanlız biz erkeğe birşey takıcakmıyız? birde kıza birşey takılıyormu ayyy galiba çok soru sordum ama heycan yaptım napıyımmm deneyimli olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

Mrb cnm,

Canım benm gecen ay istemem oldu,kahve dağıtmaya babasından başladım daha sonra kendi babama verdim sonra annesine ablasına ve eniştesine verdim en son aşkıma verdim :)

Yani çok dert etme canım aile büyüklerinden başla ver..Beni istediler,sonra bir tektaş taktılar , böyle akraba şu bu yoktu bi kaçı hariç..Bu ayın 22 sinde nasipse nişanım var..Onlar bi tektaş taktılar sözü aldık gibisinden,biz birşey takmadık,fakat söz bohçası hazırladık yuzeysel şekilde damada..onu verdik tatlım...seninde şimdiden hayırlı olsun..umarım fikir edinirsin..

ne güzel özetlemişsin yaa çok teşekkür ederim ama ben salonun ortasında sağıma soluma bakıp kim nerede oturuyor diye bakıp kahveleri verene kadar ben onu dökerim korkum o millete ilk günden rezil olmıyım çünkü bizde tanışma olmayacak direk isteyip hemen sonrada nişan yapıcaz..ayyy nişanına birşey kalmamış kim bilir nasıl heycanlısındır ne güzel kıyafetini falan hazırlayabildin mi bari?

Hiç birşey olmaz canım emin ol..bende böyle telaş yapmıştım 20 ağustosta isteme odu 3 eylül de nişanımız.. ocak da evleniyoruz..=) sadece geldiklerinde bi heyecan sarıyor ama ondan sonra geçiyor herşey inan...ki ailelerde de büyük bi heyecan olduğu için senin heyecanın sürse bile kimse farkına varmıyor

Kapıdan tepsiyle girdikten sonra şöyle bi oturanlara bak en yaşlıyı bul ondan başla -bikaç sn. sürüyor yazması daha uzun sürdü:)- yada daha önce içerde olan biri sana kim nerde oturuyor söyleyebilir daha kolay olur. Sen daha önceden girmiş olsan bile bakar kör gibi oluyor insan o anda pek bişi farketmiyor heyecandan:) Bizim isteme-söz olayında çok tatlı bi dede de vardı ondan başlamıştım:)

hakkaten yaa ne kadar stresli bu işler ben istemede böyle olursam düğünü düşünemiyorum kim bilir nasıl heyecan olur:18:

benim sevdiceğim önümüzdeki ay askere gidecek ailem biliyor ama söz nişan askerlikten sonra olsun dediler.. yani kızlar daha en az 1,5 yılım var istenmeye ama şimdiden korkuyorum o kahveler dökmeden nasıl fincana konur ayarını yapabilecek miyim tepsiyi düz tutabilecek miyim vs vs derken insan iyice stres oluyor aile büyüklerinden başlanır damat en son alır ama çok kalabalık gelmeseler bari iki cezveyle nasıl uğraşırız taşmasın sonra :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…