- Konu Sahibi Gamze_Belinay
ALLAHIM ŞıFALARINI VERSıN.ıNŞALLAH güzel haberlerini bekliyoruz canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin inşallah arkadaşlar çok teşekkür ediyorum herbirinize teker teker iyiki varsınız ve iyiki yazdınız inanın evde maske taktım öyle dolaşıyorum evin küçüğüyüm ya şirinlikler yapıyorum sürekli anneciğime, ablama gidiyorum onu rahatlatmak amaçlı mutlu olabileceği kafasının dağılabileceği neler varsa hepsini yapıyorum.. evet içime atıyorum belkide ben en kötüsünü yapıyorum içime atarak fakat biz 2 kardeşiz ve benim birtek can yarım var işte bu yüzden benim herzamankinden çok daha neşeli gözükmem moral kaynağ olmam lazım ablama.. annemse çok endişeli bir okadarda üzüntülü çünkü babannemide babacığımla beraber kendi elleriyle o odadan içeri sokmuşlardı sapasağlim ve vefaat haberini almıştıkdedimya sadece bir nebze olsun burda içimi döküp burda rahatlıyorum ben şu sıralar..
Özellikle AYBUR ve B&M sürtüşmelerimize yanlış anlaşılmalarımız rağmen gelip burda derdime ortak olup dua ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ikinizede...