Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet vaktin var, ama sonuç istediğin gibi olur mu bilemem.Yani diktirme işi biraz sakat geliyor bana, ancak çok bilindik bir moda evi olması lazım.Diktireceksen modeline karar ver ve bence başlat.Çünkü bir aksilik olursa değiştirme şansın olur, şimdiden hayırlı olsun :1hug:dün düğün tarihine karar verdik 27 mart 2010 ve ben bukadar zamanda gelinlik diktirebilirmiyim bilmiyorummafoldumbenmafoldumbenhazır istemiyorum tecrübeli arkadaşlar sizce gönlümce bir gelinlik diktirecek kadar vaktim varmı ?fisfisfis:sm_confused:
Evet vaktin var, ama sonuç istediğin gibi olur mu bilemem.Yani diktirme işi biraz sakat geliyor bana, ancak çok bilindik bir moda evi olması lazım.Diktireceksen modeline karar ver ve bence başlat.Çünkü bir aksilik olursa değiştirme şansın olur, şimdiden hayırlı olsun :1hug:
Madem diktirceksin, hepsinden bir parça ekle, zevkini bilmiyorum ama terzine de danış..Bir tavsiyem daha var, önyargılı olma vaktin varken gez gelinlikçileri, gözüne çarpanı dene..Ve inan mankenin üstünde beğenmediğini kendin giyince beğeniyorsun..Başıma geldi ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3çok teşekkür ederiim fikirlerin için değerlendiricem mutlaka ama en kötü yanı bir kaç model var karar veremiyorum:sm_confused:
canım bende 27 martda evleniyorum,
bu hafta başında gelinliğimin siparişini verdim , rahat rahat dikilecek , merak etme 1 ayda dikiyorlar ..
var canım olmaz mı
yoğun bir sezon değil nasılsa
1 ay kalası bile yetişir
tabii önce seçmekle başlayalım
var mı kafanda bir model.
iyi bir yer olursa dikimde sorun olacağını sanmıyorum
ne de olsa üstüne uygun dikilecek
ay cnm benım daha cok war panık yapma ıstedıgın gıbı olcak emnım kı bnım halam ın gelınlıgı gecen yıl 3 hafta kala dikildi cok da guzel oldu