- 15 Haziran 2015
- 124
- 90
- 13
- 36
- Konu Sahibi Yitikhazine
-
Ya ben gocunmadan gider gelirim ama iste insan bi sureden sonra yuzsuz gibi hissediyor kendiniÇok güzel anlatmışsın . Bence gidip gel,sen koparma derim mutlaka gün gelir sular durulur.ne dargınlık ölümsüz ne mutluluk. O yüzden bu günler de geçer herkesin bir karakteri var haklı haksızı geçtim ama büyükler bazen daha çocuk.
Duracağı yeri bilmiyor , onlar bozuk olsada evlatlari iyi olsun diye dusunmeleri gerek malesef herkes aynı olgunlukta değil
seni tebrik ederim,zamanın hastalığı eyvallah etmemekya,sen böyle degilsin ve lütfen olduğun gibi kal.
Çünkü zor olan senin yaptığın
Ne yazıkki bu konuyla alakali yengemle konusamiyorum cunku kuzenlerimin gelmelerini istemedigini bildigimden haberim yokCanım benimde başıma benzer şeyler geldiginde ben asla gidip gelmeyi kesmem. Onlarin iliskisi ayri bizimki ayri derim. Sende böyle yapmışsn zaten ki bence dogru olan bu.
Senin yerinde olsam gidip gelmeye devam ederdim. Yengemle konusmayi denerdim. Baristirmaya calissan olmayacak bi sey mi?
Zaten altlı üstlü oturuyoruz bahcede gordugumde yanlarina giderim yada kapida karsilasinca falan ayak ustu sohpet ederim ama yinede gorursem ayak ustude olsa sanki iki dk da olsa biseyler konusmaya calısırım cunku bi sure konusmayınca sanki ortada soguk ruzgarlar esiyoemus gibi geliyorYaşlarınız küçük değilse dışarda görüşün
Dönüşte de bir şey göstereceğim kahve yapayım vs deyip davet edin yavaş yavaş alışın yeniden
Inşallahüzerinize düşeni zaten fazlasıyla yapmışsınız, bu saatten sonra sizi görmek isteyen zaten görür.bence artık oluruna bırakın,belki zamanla küskünlük de biter
Altlı üstlu olunca telefonda arayıp sormak sacma geliyor iste ortasini bulmaya calisayim derken sanirim kendimden odun veriyorumŞahsen istenmedigimi düşünür ve de eve girmezdim. Dışarda bir yerde ara sıra görüşürdum. Telefon da var iletişim kopmaz sonuçta illa evlerine gitmenin gereği yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?