• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardm edn ne olur arakadalar.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba daha once de yazmıştım ama hiç cevap yazan olmamış ben ist.ayrupa yakasında oturyorum ve burda hıç tanıdığımız bır cevremız yok henuz bu konularda bılgı verebılecek sız aklıma geldınız bayan ıyı bır kadın doğum doktoru arıyorum anlayışlı işini iyi yapan bırı olsun ıstıyorum bır defa bı yere gıtmıştım gazıosmanpaşa da hiç memnun kalmadım doktor cok gıcıktı muayene bıle olmadan cıktım yardımlarınızı beklıyorum

hayatım keşke yarımcı olabilsem ama ben izmirdenim umarım sana yardım edebilecek biri çıkar

Merhaba Erva

Özelde doktora gidebilirisin eğer sana American Hastanesinde Alper Mumcu var
onu tavsiye edebilirim.

canım sağol ama ben bayan tercih ediyorum

ben gitmedim hiç ama tanıdığım bir çok kişi gitti ve çok memnun kaldılar.gaziosmanpaşa duygu hastanesi Op.Dr. Aylin ATAKIR

sağol canım aylin hanımı duymuştum ama gitmedım iyi diyolar sağol tekrar

anadolu yakasında tavsiye edebilceğim çok iyi bir doktor var dilerseniz?

yok canım ya gidemeyiz karşıya çok uzak yani 1 defa olsa hadı neyse ama doktor tekrar cağırabilir gebelık olursa sık sık kontrollere gıtmem gerekecek yanı sağol canım

keşke yardımcı olabilsem canım ama ben bursadayım ve doktorum istanbul anadolu yakasında,ayrıca erkek..umarım en kısa zamanda gönlüne göre bir doktor bulursun.

avcılar medicana hastanesi özgür hanım.çok ilgileniyor

cerahhpasada sanirim yesim yercok hanim var. cok anlayislidir. jinekomed diye girersen google dan sitesi felan da var. 3851715 tel no.

Canım ben bir ara ÖZEL LEVENT HASTANESİnde çalıştım. Orada çok iyi bir kadın doğum doktoru vardı, hatta hostesliğini de yapmıştım.İlk hamileliğimde ona gitmiştim , çok iyi ve cana yakın bir doktordur.Ve çok da tecrübelidir.
Yeri 4.Levent'te, kendi muayenehanesi var şu anda.
İstersen telefonunu verebilrim.
Doktorun adı Aylin Seyrekbasan.

canım ben izmirde oturuyorum ama istanbulda çok iyi bir dr. bulmuştum araştırırken çok ünlü bir dr tanınmış tvlerdede çıktı kaan kocatepeydi yanlış hatırlamıyosam gerçi sen bayan istiyosun ama bende öyleydim ama dr. kadın olmasına rağmen doğumda kanamam durmayınca başka hastaneye sevk edildim erkek dr ameliyatıma girdi rahmimi alarak hayatımı kurtardı yoksa kan kaybından ölcektim gerçi bir ara ameliyatta durmuş kalbim ama beni hayata döndürdü allah razı olsun o yüzden iyi bir dr olsunda bayan erkek farketmez de ne olcağı belli değil

sana yardım olabilsem haytım keşke ama ben izmirdeyim ve doktorum erkek ama bence ayrım yapma inan erkekler daha iyi bu alanda ve daha sabırlı ve anlayışlı bayanlara karşı pek çok doktor değiştirmiş biri olarak bence düşün dediğimi bende senin gibi düşünüodum ama inan gidince rahatlarsın

benim söylediğim doktor iyi bi doktor ama ben istediğim gibi bi doktor olmadığına karar verdim.ama araştırmalarıma göre medicalparktaki suat bey iyiymiş.

Back
X