• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardımcı olurmusunz? ACİİİLLLLL

yesilova

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
17
0
16
Adana
MRB İYİ AKSAMLAR bn 4 aylık evliyim 26 günde bir adet oluorum hic sasmaz adet günüm en son 12 agustosta adet oldum ve daha olmadım dün kan testi yaptrdım gebelik yok cıktı 10 gün snra tekrrr gel dediler ozamn pozitif cıkma sansı var mı ? böyle yasayan arkadaslar yada bilgisi olan varsa bna yardımcı olsun lutfen cnmm cok sıkkın cünkü bi bebegim olsun çok istıorum bide bir haftadr kasıklarımda sürekli agrı oluo ?

Yani bir hafta geçiktiniz ve testte çıkmadı mı. Bildiğim kadarıyla kan testi idrar testine göre daha kesin sonuç veriyor. Ben daha gecikmeden, regl olacağım gün ya da bir gün önce eczaneden test alıp yapmıştım ve çok hafif de olsa iki çizgi çıkmıştı. Ertesi gün doktora gittiğimde ultrasonda bir şey çıkmadı, doktor da bir hafta sonra gel dedi. Öyle kesinleşmişti. Belki eczanelerde satılan idrar testlerinden sen de yapabilirsin.

ondan önceki gündü sanrsam evde test yaptm negatfti yine. ama adet sancısına dair en ufak belirtim yok

Stres yapmamaya çalış bence, eğer hamile değilsen bir an önce adet olman senin için daha iyi ki yeniden denemeye başlayabilirsin.
ya da bir doktor randevusu al için rahatlasın

Stres yapmamaya çalış bence, eğer hamile değilsen bir an önce adet olman senin için daha iyi ki yeniden denemeye başlayabilirsin.
ya da bir doktor randevusu al için rahatlasın

ne zor bi durum ya bikac gün snra tekrr evde test yaparım adet olmazsam yine cıkmazsa doktora giderim saol tşk ederimmm

Arkadasım umarım istedıgın gıbı hamılesındır.
Benımde daha adetıme 3 gün var ve bazı belırtıler oluyor güvenemıyorum idrar testine yoksa bende yapacam testı

daha çok yeni evliymişsiniz böyle düzensizlikler olur yeni evliyken ..hormonlarınız değişiyor
inşallah istediğinz gibi hamilesinizdir ama değilsede daha 4 ayda bu kadar stres yapmayın...

Çok yoğun hamilelik beklentisinin ya da korkusunun hamilelik belirtilerinin çoğuna yol açabileceğini duymuştum. Belki de bu kadar üzerinde durman ya da düşünmen de hormonlarını etkiliyor olabilir, ondan da gecikmiş olabilirsin. Bence biraz rahat ol, inşallah dilediğin gibi en kısa zamanda mutlu haberi alırsın.

Allah gönlüne göre versin.Sağlıklı sıhatli kazasız belasız kusursuz ellerimize vermeyi nasip etsin :))

Back