Bana yardımcı olurmusunuz ?

Sym05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
48
18
88
30
Merhabalar hayırlı kandiller.
Benim başımdan bi düşük gecti düşük kanamamdan 18 gün sonra tekrar bi kanamam oldu ve 1 hafta sonra tekrar oldu 4 gün sürdü bu 4 günün ardından 41. Günüm bugun 36. Günümde kanda beta hcg ye baktırdım <1.20 cıktı. Gebelik yok ama regli belirtim de yok gecen hafta kasıkda batmalarım vardı en azından ama suan şişkinlikten başka bişey hissetmiyorum kasık bölgem sert önceden regli olmadan 1 hafta göğüslerim ağrır ve akşamı kasık agrısı sabahı regli olurdum düşükten sonra değişebilir evet ama bu kadar bariz olur mu ? Benim yaşadığımı yaşayan varmı ? Doktora tabiki gittim düşük kanamamdan sonra bi prblem yok folikasit kullan dedi gönderdi. Eğer iyi bi doktor ve hastane bulursam gidicem durumumu toparladıktan sonra ama ister istemez stres yapıyorum hamileysem dikkat ediyim evet değilsem regli olmalıyım artık diye ve kendime de engel olamıyorum sizce bu nedir ?
bu arasa süt kremsi akıntım oldu 2 hafta suan o da gecti gibi oluyorsa sa yoğun olmadığım icin dikkat edemiyorum

gebelik testi alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…