• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olurmusunuz ? Hangisini salonuma uygulayayım ? (resimli)

Merhaba :) Aslında bu yorumu gördüğüm iyi oldu bende tam karar vermiş değildim açıkcası renk konusunda...Cünkü söyle bır sey var nereye gitsem yenı gelın evlerı olsun dıger evler olsun hep siyah beyaz gümüş veya kahve krem...bs gibi renkler vardı aklımda olan tek renk ise uzun zamandır kahve krem veya kahve beyazdı fakat sonra siyah beyazlar cok moda oldu kafam karıstı siyah beyaz gümüş yapacaktım dedim ki bu kezde içimiz kararmasın tamam çok asil duruyor ama biraz ferah dursun hemde canlı olsun dedim bu renklere baktım en son olarak bunlarda karar kıldım hala aklım karısık ama artık halletmem gerekıyor zaman cok az oldugu ıcın :S

yazdığına sona kadar katılıyorum yeni gelin evleri hakkında yalnız bu senin seçtiklerin de her yerde ve herkeste var artık :/ forumu bi incelersen bu seçtiğin yemek takımını alan beğenen (hatta bunun yatak odası da var) o kadar hanım var ki. çok güzeller ben de çok beğeniyordum bunları baya bir araştırdım hatta baktım sonra herkeste var artık vazgeçtim öyle olunca.

tabi beni başkaları ilgilendirmez ben beğeniyorum diyorsan ki beğenilmeyecek gibi de değiller al tabii ki gerçekten güzeller çünkü. aslında koltuklar iyi ama yemek odası çok bilindik ben ondan rahatsız oldum galiba onu değişik bir model düşünsen ya? yine avangarde ama bundan farklı bir model olabilir?

bence de pembe tonları gözü çok yoruyor. daha doğrusu şeker rengi gibi olanlar, pembe, turuncu, kırmızı gibi... bu renkleri beğendiysen bile duvar rengin beyaz ya da açık krem olsun. eğer yemek takımın beyaz olacaksa duvar beyaz olmalı, ayrıca yemek takımı çoık hoş. inan beyaz ya da krem mobilyalar o kadar huzurlu ki... sadece temizlik sıkıntısı olabilir. bunun için de yıkanabilir yani kılıflı minderleri olanları seçersen rahat edersin. perdelerinin de koyu olmamasına dikkat et. tabii bunlar tavsiye. sonra alıp da pişman olup bana kızma :) hayırlı olsun

merhaba 2.resimdeki koltuk takımları hoş.galiba sen avangart tarzını seviyorsun bunun için daha klasik ağır bir halı seçmeni öneririm,perde seçimin gayet uyumlu.

seçtiğin halı burdaki takımlara uymamış.bu renklerde çocuk odası gibi gelmesin sana zamanla ...ben olsam krem koltuk tercih ederdim diyorum...

Eki Görüntüle 389186 Eki Görüntüle 389187

Ben bu ikisini beğendim ama...
Açık pembe olan takımın,tekli koltuklarını krem rengi veya kırık beyaz yaparsan daha güzel olur.

Bir de fikir sordun diye özür diyerek yazıyorum : Seçtiğin halı,banyo paspasını andırıyor:(
Bence halıda ve perdelerde ekstra renk kullanma,açık renk ve sade olsunlar.
Üstteki katalog resminde,bordo koltukların önünde,dikkat edersen sade bir halı var.

Renk seçerken yapılan sık bir hata bu...Koltuklar pembe,perdeler pembe,aksesuarlar pembe..Hatta duvarı pembe yapanlar var.
TavsiYem,dekorasyon dergilerine,dekorasyon sayfa ve bloglarına iyice gözgezdirip sonra karar vermen yönünde.
Hayırlı olsun şimdiden.

attachment.php

bu ve 6. takımı beğendim halıdaki renk de zaten mor değil mürdüm bu 6.olana benziyor..bazı koltukların ayak kısımları krem onlar yemek odana uymak bir de krem koltuk takımı var o da bence olmaz bu yemek odasına tabi bunlar benim düşüncelerim canım şimdiden güle güle kullan...

aqualiliy nin sözlerine katılıyorum bu takım artık herkeste var hatta daha biraz önce bugün bir başlık açılmış baktım yine aynı...ben bu anlık moda şeyleri pek tercih etmezdim yerinde olsam bloglarda falan bak araştır önce tarzını belirle avangard mı seviyorsun klasik mi senin seçtiğin mobilyaların beyaz olmaları çok hoş ama avangard mobilya ve koltuk alan kaç tanıdığım varsa 2 yıl sonra sıkıldılar bi kere sıkıldığında üzerinde çok fazla değişiklik yapamıyorsun yine aynı tarz perde yastık halı almalısın mesela bence iyi düşün tam karar vermeden alel acele dügün telaşıyla alıp pişman olma ille evlenirken eve herşeyi doldurcan diye de bişey yok azar azar içine sine sine evinde yerleşik hallerini görerek al sonuçta herzaman değiştirilecek şeyler değil bunlar ..klasikten hoşlanıyosan mesela bu modellere de bakabilirsin mesela bunlar avangard koltuklarla da çok güzel olur sıkıldığın zaman da ilerde ahşap olanlarını ister boyatırsı isten cauntry tarza dönüştürürsün uygun eşyalarla senin beğendiklerin kaplama mobilya çizildimi bozuldumu sıkıldın mı boyanmaz al at yenisini al yani...bunları da düşün derim zaten senin seçtiklerinin de fiyatları pek ucuz değil bari verdiğin paraya değsin ben aptallık ettim yemek odamı klasik ahşap beyaz almadığıma çok pişmanım mesela...hatta ankarada sitelerde ham mobilyalar satılıyo onlar çok daha uygundu alıp lake beyaz boyatabilirdim ahh ah...
wenge-beyaz-yemek-odasi-tasarimi.jpg

55371234.jpg

20111018_1845972.JPG

Klasik Yemek Odas - Ali Gler Mobilya - Klasik Mobilya - Modern Mobilya - Avangarde Mobilya
urunler.php

urunler.php

Eki Görüntüle 388432 [/QUOTE]

Bunu beğendim.

sadece renkle ilgili bende de biraz sıkıntı oldu.. yani çok ''kız'' işi gibi. biraz çiğ duracak gibi yani o kadar beyaz ve pembe.. nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama hani erkek odaları mavi, kız odaları pembe olur ya onun gibi.. yani bence bembe yerine yağ yeşilini ve koyu renkleri kombinleyebilirsin. sanki daha iyi olur diye düşünüyorum. ya da böyle nerdeyse siyaha yakın bir mor var ya onunla da kombinleyebilrisin..
bak başka örnekler koyayım sana belki beğenirsin
Eki Görüntüle 388827 Eki Görüntüle 388828 Eki Görüntüle 388829
eşin ne diyor o da önemli.. yani ne hissedecek anlamında yoksa karar vermesinler zaten :9:

Arkadaşın düşüncelerine katılıyorum.:46::46::46: Bunlarda çok güzel...

Birde halı ve perdeler tek renk olursa mobilyaların rengini değiştirsen bile sıkıntı yaşamazsın.Fonları renkli yaptırmak daha iyi .

bence de kaplama yerine bu yukardaki mobilya olanları tercih edin. ömürlük kullanılır hem de çok daha kaliteli görünüyor diğerlerinden.

ben yatak odamı mobilyacıdan aldım yukarıdakiler gibi yemek odamı tepe homedan aldım mdf aralarında dağlar kadar fark var diyebilirim tabii ki fiyat oalrak değil kalite olarak :))

yukarıdaki fotoğraftakiler de avangarde ama kesinlikle 10 gömlek daha kaliteli duruyor mdf'den. beyaz kemik krem hatta ceviz meşe her renk de olur bunlar en az 50 sene de dayanır. anneannemin büfesini alıcam ben evime kısmet olursa 60 senelik ama taş gibi mutfağa çok güzel olucak rengini krem yapınca.

aqualiliy nin sözlerine katılıyorum bu takım artık herkeste var hatta daha biraz önce bugün bir başlık açılmış baktım yine aynı...ben bu anlık moda şeyleri pek tercih etmezdim yerinde olsam bloglarda falan bak araştır önce tarzını belirle avangard mı seviyorsun klasik mi senin seçtiğin mobilyaların beyaz olmaları çok hoş ama avangard mobilya ve koltuk alan kaç tanıdığım varsa 2 yıl sonra sıkıldılar bi kere sıkıldığında üzerinde çok fazla değişiklik yapamıyorsun yine aynı tarz perde yastık halı almalısın mesela bence iyi düşün tam karar vermeden alel acele dügün telaşıyla alıp pişman olma ille evlenirken eve herşeyi doldurcan diye de bişey yok azar azar içine sine sine evinde yerleşik hallerini görerek al sonuçta herzaman değiştirilecek şeyler değil bunlar ..klasikten hoşlanıyosan mesela bu modellere de bakabilirsin mesela bunlar avangard koltuklarla da çok güzel olur sıkıldığın zaman da ilerde ahşap olanlarını ister boyatırsı isten cauntry tarza dönüştürürsün uygun eşyalarla senin beğendiklerin kaplama mobilya çizildimi bozuldumu sıkıldın mı boyanmaz al at yenisini al yani...bunları da düşün derim zaten senin seçtiklerinin de fiyatları pek ucuz değil bari verdiğin paraya değsin ben aptallık ettim yemek odamı klasik ahşap beyaz almadığıma çok pişmanım mesela...hatta ankarada sitelerde ham mobilyalar satılıyo onlar çok daha uygundu alıp lake beyaz boyatabilirdim ahh ah...
wenge-beyaz-yemek-odasi-tasarimi.jpg

55371234.jpg

20111018_1845972.JPG

Klasik Yemek Odas - Ali Gler Mobilya - Klasik Mobilya - Modern Mobilya - Avangarde Mobilya
urunler.php

urunler.php

Bence de bunlar daha iyi.. senin gösterdiklerin yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi çok fazla.. bunlara daha kaliteli görünüo bence de..
ve ben de tek renk halı diyorum bu arada.. ama mümkünse eğer pembe alacaksan ya da o tonlarda, kullanıdğın renkleri katma içine.. tabii sen dahah iyi bilrisin ama bi düşün derim

Bence de bunlar daha iyi.. senin gösterdiklerin yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi çok fazla.. bunlara daha kaliteli görünüo bence de..
ve ben de tek renk halı diyorum bu arada.. ama mümkünse eğer pembe alacaksan ya da o tonlarda, kullanıdğın renkleri katma içine.. tabii sen dahah iyi bilrisin ama bi düşün derim

Evet çok fazla kişide var ama benim çevremde hiç kimsede yok o yüzden o takımı beğendim ve içimde kalmasın diye çünkü yaklaşık 1 senedir o modelden başkasına bakmadım bile yinede teşekkür ederim :)

canım bende salonumu pembe yaptım... herkes banada bıkarsın çirkin olr bla bla bla dedi durdu. ben 2limi ve 3lümü şeker pembesi berjerlerimide buzmavili pembeli desenli bişey yaptım. masam ve konsolomda beyaz . sandalyelerimde koltuklarımla alynı renkte perdemin fonunu mor yaptım ve mükemmel oldu inan herkes bayılıyo. sonuçta 5-10 seneye bunlar eskirse alacağım mobilyalar kahve krem şimdi bunların hevesini almazsam hep içimde ukte kalacak keşke diye...... senin gösterdiğin modellerden 7, ve 9 güzel ama halı krem yoğunluklu olursa süper olur...

Back
X