- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi gulen_yuzumsun
Merhaba :) Aslında bu yorumu gördüğüm iyi oldu bende tam karar vermiş değildim açıkcası renk konusunda...Cünkü söyle bır sey var nereye gitsem yenı gelın evlerı olsun dıger evler olsun hep siyah beyaz gümüş veya kahve krem...bs gibi renkler vardı aklımda olan tek renk ise uzun zamandır kahve krem veya kahve beyazdı fakat sonra siyah beyazlar cok moda oldu kafam karıstı siyah beyaz gümüş yapacaktım dedim ki bu kezde içimiz kararmasın tamam çok asil duruyor ama biraz ferah dursun hemde canlı olsun dedim bu renklere baktım en son olarak bunlarda karar kıldım hala aklım karısık ama artık halletmem gerekıyor zaman cok az oldugu ıcın :S
yazdığına sona kadar katılıyorum yeni gelin evleri hakkında yalnız bu senin seçtiklerin de her yerde ve herkeste var artık :/ forumu bi incelersen bu seçtiğin yemek takımını alan beğenen (hatta bunun yatak odası da var) o kadar hanım var ki. çok güzeller ben de çok beğeniyordum bunları baya bir araştırdım hatta baktım sonra herkeste var artık vazgeçtim öyle olunca.
tabi beni başkaları ilgilendirmez ben beğeniyorum diyorsan ki beğenilmeyecek gibi de değiller al tabii ki gerçekten güzeller çünkü. aslında koltuklar iyi ama yemek odası çok bilindik ben ondan rahatsız oldum galiba onu değişik bir model düşünsen ya? yine avangarde ama bundan farklı bir model olabilir?