Bana yardımcı olurmusunuz ? Hangisini salonuma uygulayayım ? (resimli)

gulen_yuzumsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
32
0
36
Diğer
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ? Sizce hangi kombin daha güzel hangisini salonuma uygulayayım ?? Yardımcı olurmusunuz ? Veya başka bir renk mi alayım salonuma bu renkten çabuk mu sıkılır sizce nasıl olabilir yarıdmcı olun lütfennnnn....

$10.webp$1.webp$5.webp$4.webp$3.webp$6.webp$7.webp$9.webp$8.webp$11.webp$2.webp

6.si guzel bence :)

bir de canim evleniceksin esya bakiyosun galiba,
ama bu isin
1) maddiyat boyutu var (bunlar pahali takimlara benziyor)
2) esinin de begenmesi lazim.

benim cay takimimin ustunde kucuk kalp ler var diye bile sknti olmustu.
simdi sen salon u boyle sirin sirin dusunuyosun ama adamcagiz da erkek arkadaslarini davet etcek filan. ikinizin de icine sinen bi sey olmasi lazim..
hadi kolay gelsin :)

canım ben 5. yi beğendim en çok , fakat ben olsaydım bu renklerden sıkılırdım zamanla, ama seni bilemem.. yanlış anlama renkler çok güzel fakat göz yorabilir,
o yüzden sana tavsiyem 3 lü koltuklarını klasik renk , berjer ve kırlentlerini renkli yaptırabilirsn. fon perdelerin de hafif renkli olabilir, böylece şık olur diye düşünüyorum ...

ben 8 ve 9 beğendim mobilyalarına uygun ayakları falan ama döşemleri farklı seç vizon renkleri falan mor pembecisin sen de benim gibi ama hiç olmazsa sadece berjerlerini ya da yastıklarını renkli kullan 3 lü ve 2li daha sade bir renk olsun fonu falan renkli yaptırma benden sana tavsiye kesinlikle sıkılırsın ben de evlenirken oturma odasını renkli döşedim sonradan renk boğmaya başladı koltuklar pembe mor karışık bir desen ona uygun diye halı o renk perde o renk bir de duvar rengi toz pembe şirinler dünyası beni boğdu asla bir daha bu hatayı yapmam vallaha yeni taşındım başka bir eve koltuklar aynı halısıyla perdesi zaten bu odaya uymadı uydurduk bir şeyler yeniden dizayn etcem ama korkuyorum nasıl olcak diye mağazada beğeniyon eve geliyor mobilyalar kocaman sonra sığdırcam diye düşün dür.ben şahsen 3 lü ve 2liyi bir renk berjerleri yastıkların deseninden düşünüyorum ama net bi şeyler yok daha

hepsi birbirinden güzel ve tam benlik. 5 numarayı beğendim. benimde yemek masam böyle aynası felan vitrin yok.tv ünitesi aldım. koltuklarımı değiştirirsem bunlardan olabilir. fonluklar güzel ama arkadaşların dedikleri gibi sıkabilir zamanla. ben stor üstüne kravuze perde ve siyah fransız tülden fon yaptırmayı planlıyorum umarım evde yapılınca güzel olur.

2.ve 10. numara çok güzel uyum sağlar diye düşünüyorum. ama halını kesinlikle açık renk ve tek renk yaptırmalısın beyaz mesela :) seçtiğin takımlar şık avangard takımlar cicli bicili halı uymaz sadeve şık olmalı. seçtiğin perdeyi beğendim

2.ve 10. numara çok güzel uyum sağlar diye düşünüyorum. ama halını kesinlikle açık renk ve tek renk yaptırmalısın beyaz mesela :) seçtiğin takımlar şık avangard takımlar cicli bicili halı uymaz sadeve şık olmalı. seçtiğin perdeyi beğendim

tatlım 10. yu değil yanlış yazmışım 9. numarayı beğendim pardonn

ben 8 numarayı begendım yalnız koltukların rengı beyaz olsun yastıkları da sandalyelerın kumasından olsun

Ben de 5 ve 8'i beğendim.. özellikle chester koltukları çok severim.. iki farklı renkte olması da bence ayrıca hoş..
sadece renkle ilgili bende de biraz sıkıntı oldu.. yani çok ''kız'' işi gibi. biraz çiğ duracak gibi yani o kadar beyaz ve pembe.. nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama hani erkek odaları mavi, kız odaları pembe olur ya onun gibi.. yani bence bembe yerine yağ yeşilini ve koyu renkleri kombinleyebilirsin. sanki daha iyi olur diye düşünüyorum. ya da böyle nerdeyse siyaha yakın bir mor var ya onunla da kombinleyebilrisin..
bak başka örnekler koyayım sana belki beğenirsin
$images.webp$2.webp$4.webp
eşin ne diyor o da önemli.. yani ne hissedecek anlamında yoksa karar vermesinler zaten :9:

Son düzenleme:
Merhaba,

Evinde 6 senedir bu tonlarda koltuk takımı kullanan biri olarak sana fikrimi söylemek söyledim:

SAKIN BU RENKLERDE KOLTUK ALMA. BEN BU HATAYI YAPTIM ÇOK PİŞMANIM AYLARDIR KOLTUK TAKIMIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN FIRSAT KOLLUYORUM. Koltuklarım pembe yastıkları da mor. perdelerim yine o tonlarda, ilk başlarda çok beğenerek alıp oturmuştum ama zaman geçip de arkadaşlarımın evinde siyahları, kahveleri, beyazları, kremleri görünce benim koltukların evde gözü ne kadar yorduğunu fark ettim. Fotoğraflarda hepsi çok güzel duruyor ama kullandıkça insanı yoruyor pembe koltuklar bir süre sonra da arkadaşlar aaaa evin ne kadar renkli kreş gibi demeye başlıyor :)))

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ben de fotoğraftakileri çok beğendim ama alıp yıllarca kullılacak olması itibariyle seni uyarmak istedim.

6.si guzel bence :)

bir de canim evleniceksin esya bakiyosun galiba,
ama bu isin
1) maddiyat boyutu var (bunlar pahali takimlara benziyor)
2) esinin de begenmesi lazim.

benim cay takimimin ustunde kucuk kalp ler var diye bile sknti olmustu.
simdi sen salon u boyle sirin sirin dusunuyosun ama adamcagiz da erkek arkadaslarini davet etcek filan. ikinizin de icine sinen bi sey olmasi lazim..
hadi kolay gelsin :)

canım o bana bıraktı hiç bir şeye karışmıyor fiyatlarını araştırdık hepsinin bütçemizi aşmıyor...Bir de cnm biz benimkiyle baştan anlaştık evi ben dizeceğim araba modelini o seçecek ben karışmayacağım diye :) O yönden sıkıntı yok zaten ne alsam ya ne yapsam şimdiye kadar beğendi :)

Merhaba,

Evinde 6 senedir bu tonlarda koltuk takımı kullanan biri olarak sana fikrimi söylemek söyledim:

SAKIN BU RENKLERDE KOLTUK ALMA. BEN BU HATAYI YAPTIM ÇOK PİŞMANIM AYLARDIR KOLTUK TAKIMIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN FIRSAT KOLLUYORUM. Koltuklarım pembe yastıkları da mor. perdelerim yine o tonlarda, ilk başlarda çok beğenerek alıp oturmuştum ama zaman geçip de arkadaşlarımın evinde siyahları, kahveleri, beyazları, kremleri görünce benim koltukların evde gözü ne kadar yorduğunu fark ettim. Fotoğraflarda hepsi çok güzel duruyor ama kullandıkça insanı yoruyor pembe koltuklar bir süre sonra da arkadaşlar aaaa evin ne kadar renkli kreş gibi demeye başlıyor :)))

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ben de fotoğraftakileri çok beğendim ama alıp yıllarca kullılacak olması itibariyle seni uyarmak istedim.

Merhaba :) Aslında bu yorumu gördüğüm iyi oldu bende tam karar vermiş değildim açıkcası renk konusunda...Cünkü söyle bır sey var nereye gitsem yenı gelın evlerı olsun dıger evler olsun hep siyah beyaz gümüş veya kahve krem...bs gibi renkler vardı aklımda olan tek renk ise uzun zamandır kahve krem veya kahve beyazdı fakat sonra siyah beyazlar cok moda oldu kafam karıstı siyah beyaz gümüş yapacaktım dedim ki bu kezde içimiz kararmasın tamam çok asil duruyor ama biraz ferah dursun hemde canlı olsun dedim bu renklere baktım en son olarak bunlarda karar kıldım hala aklım karısık ama artık halletmem gerekıyor zaman cok az oldugu ıcın :S

ben de 2 numaralı koltuk takımını çok beğendim.bence en uyumlusu o çünkü beyazla mürdüm rengi çok güzel uyum sağlıyor.pembe falan beyazla olmuyor.

Back
X