- Konu Sahibi gulen_yuzumsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.ve 10. numara çok güzel uyum sağlar diye düşünüyorum. ama halını kesinlikle açık renk ve tek renk yaptırmalısın beyaz mesela :) seçtiğin takımlar şık avangard takımlar cicli bicili halı uymaz sadeve şık olmalı. seçtiğin perdeyi beğendim
6.si guzel bence :)
bir de canim evleniceksin esya bakiyosun galiba,
ama bu isin
1) maddiyat boyutu var (bunlar pahali takimlara benziyor)
2) esinin de begenmesi lazim.
benim cay takimimin ustunde kucuk kalp ler var diye bile sknti olmustu.
simdi sen salon u boyle sirin sirin dusunuyosun ama adamcagiz da erkek arkadaslarini davet etcek filan. ikinizin de icine sinen bi sey olmasi lazim..
hadi kolay gelsin :)
Merhaba,
Evinde 6 senedir bu tonlarda koltuk takımı kullanan biri olarak sana fikrimi söylemek söyledim:
SAKIN BU RENKLERDE KOLTUK ALMA. BEN BU HATAYI YAPTIM ÇOK PİŞMANIM AYLARDIR KOLTUK TAKIMIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN FIRSAT KOLLUYORUM. Koltuklarım pembe yastıkları da mor. perdelerim yine o tonlarda, ilk başlarda çok beğenerek alıp oturmuştum ama zaman geçip de arkadaşlarımın evinde siyahları, kahveleri, beyazları, kremleri görünce benim koltukların evde gözü ne kadar yorduğunu fark ettim. Fotoğraflarda hepsi çok güzel duruyor ama kullandıkça insanı yoruyor pembe koltuklar bir süre sonra da arkadaşlar aaaa evin ne kadar renkli kreş gibi demeye başlıyor :)))
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ben de fotoğraftakileri çok beğendim ama alıp yıllarca kullılacak olması itibariyle seni uyarmak istedim.
ben 10 numarayı beğendim ama böyle pembe mor renkler filan iyi düşünülmeli sonradan pişman olunabilir:)