• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bana yardımcı olurmusunus

YaaMuuR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
302
2
96
38
İstanbul
bunlar benim beğenip bi türlü karar veremediklerimm :((

Eklentiler

• $3603la5.jpg
    $3603la5.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $gelinlik-resimleri-modelleri-320_jpg_595.jpg
    $gelinlik-resimleri-modelleri-320_jpg_595.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 71
  • $gelinlik-resimleri-modelleri-321_jpg_595.jpg
    $gelinlik-resimleri-modelleri-321_jpg_595.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $8236_b1_060516194956.jpg
    $8236_b1_060516194956.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 88
yaamurcğum bence ilk gelinlik daha orjinal.. diğerleri daha klasik tipte... ama ilk gelinliğin bustiyer kısmı daha zarif ve şık duruyor... sen hangisini daha çok beğeniyorsun yakın hissediyorsun canım ?

hepimisin zevki aynı sanırım (: bende en çok ilk modeli beğendim amaaa üstümde cepken olucağı için üst kısmı iyi olmucak qibime gelio :S bi yandan onun üstüne farklı bi model bulmaya çalışyorum eteğine bayılıyorummm

Ben üçüncüyü beğendim Yağmurcuğum, cepken de giyecekmişsin bence bu model daha uygun, tabii karar senin buyrunnnnnnnnn

yorumlarınıs için çok tşk ederim hepinise (:
ben dediğim qibi en çok ilkini beğendim ama işte onun üst kısmı takıldı kafama olucakmı die
ayrıca dahada zamanım var fikrim değişirmi diede düşünüyorum (:
başka bi model qörüp işteee bu demedikçe şimdilik tek içime sinen beğendiğim ilk model

canım,belliki kabarık aynı tarz eteği olanlardan istiyorsun...3gelinliğinde tarzı aynı..içlerinden en güzeli 2.(3.resimde daha belli eteğide)ama çok kabarıklar canım ya..yinede senin zevkin..mutluluklara.s.

tşk ederim... :1hug:
evet canım hepsi benser modeller..eteklerin o tars oluşu çok hoşuma qidiyo netten bakıyorum sürekli ama farklı modeller çekmiyo ilqimi

e nikaha bi 3 4 ay var :)) elbet birine karar veririm ama bu qidişle 1. olucak qibi aşkımında ondan yana onayını almıştım :))) ama halen sitelerde model bakıyorum :D:D
sizlerinde fikrini almak qerçekten beni çok mutlu etti hepinise çok tşk ederim (: a.s.

vee bu ikisini bu sitede qördüümm ikiside çok hoşuma qittii :bbo: bapcam ben yaaa kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $33at55k.jpg
    $33at55k.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $161q.jpg
    $161q.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 67
bence son ıkı modelı bırlestır.şöyle ki1.nin altı 2.nin üstuyle daha hoş olur.tabi benceezemuszemus

Back