Kızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana yardımcı olur musunuzzzz Lütfen
- Konu Sahibi Mekslna58
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Normal mi derken hamile miyim diye soruyorsanız evetKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Kuruma da olabilir gebelikte olabilirKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
- 24 Ağustos 2020
- 2.985
- 7.497
- 108
Normalde bi sürü yaptım hiç böyle olmadı yaniKan verin. Silik çizgi çıkmıs
Muhtemelen pozitf tabii ilk 5 dakikada cıktysa bu çizgi.
Yaptım bıraktım tesadüf çöpe atıyordum öyle gördümKan verin. Silik çizgi çıkmıs
Muhtemelen pozitf tabii ilk 5 dakikada cıktysa bu çizgi.
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Bn ogluma hamıleyken cope attm testi çöpü dsarı cıkarrken gördm 2.czgyı Insallah szinde pozitftirYaptım bıraktım tesadüf çöpe atıyordum öyle gördüm
Yaa inşallah hadi Allah Bahtını açık etsinBn ogluma hamıleyken cope attm testi çöpü dsarı cıkarrken gördm 2.czgyı Insallah szinde pozitftir
- 1 Mayıs 2017
- 1.218
- 1.273
- 133
Testi tekrar edinKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
Bat bugun ve halen hasta olmadımVar gibi duruyor. Adet gunune kadar bekleyip kan verin bence. Degeriniz de yukselmis olur.
- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Test yapınca çift çizgi çıkıyorsa kan verin benceBat bugun ve halen hasta olmadım
Testim yok eczane kapalı ya geç kaldım zaten sabah ilk idrar da olması lazımdıTest yapınca çift çizgi çıkıyorsa kan verin bence
- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
O zaman direk kan verin insallah bebisiniz sizinledrTestim yok eczane kapalı ya geç kaldım zaten sabah ilk idrar da olması lazımdı
- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
- 18
- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Hayirli olsun hamilesinizKızlar adetime 5 gün kala ben de test yaptım ve böyle çıktı. Hamile miyim acaba :)))
- 26 Aralık 2020
- 433
- -181
- 18
Ayy çok teşekkürler sağ salim inşallahHayirli olsun hamilesiniz
- 25 Ağustos 2019
- 61.078
- 113.915
- 698
- 30
Testiniz hemen yaptığınız gibi çıktıysa muhtemelen pozitftirKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
Doktora gittinizmi sonucunuz ne çıktı. İlk idrarla hemen görüntüdeki gibiyse eğer hamilesiniz ama ben kan sonucunuzu merak ettim açıkçasıKızlar merhaba adetime 6 gün var 2 gün önce test yaptım akşam hiç bişey çıkmadı dün sabah ilk idrar da yaptım böyle çok silik çizgi çıktı resimde belli olsun diye efekt koydum şuan adet sancısı gibi ağrım var normalde adete 2 gün kala bu ağrıyı bile çekmedim ateş basıyor yumurtlama gününde 3 kez beraber olduk normal mi sizce bu çizgi çıkması nolur başına gelen yazsın