Örgü bana yardımcı olur musunuz

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
merhabalar,
örgü bir yeleğim var ancak biraz uzun geliyor, kısaltmak istiyorum ancak nasıl yapabilirim? benim yapamayacağım bir şey ise terzi halledebilir mi? bu tarz örgüler kesilip kısaltılabiliyor mu kızlar? cevaplarsanız sevinirim.
(resim yeleğin kendi resmi)

El örgüsü ise istediğin boyu işaretleyin. İşaretlediğiniz yer yan dikişin başlangıcı olmalıdır. İşaretli yerden 1 ilmeği kesin ve kesilen ipin ilmeğini iğne ile yana doğru sökerek ilerleyin. örgü iki parçaya ayrılır. Alt parçayı kenara bırakın. İşlem üst parçada yapılacak. Nasıl mı? kesilen 1 ilmek sökülürken örgü ilmekleri adeta şişten çıkmış şekilde kalacaktır ve bu ilmekleri şişe alarak örgü kesme işlemi yapmalısınız. Kolay gelsin.

el örgüsü değil ama bir deneyeceğim dediğiniz gibi şişten çıkmış gibi ilmekler kalırsa ordan halledeceğim. Olmazsa da bi çare araştırıyorum hala :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…