Ablam abim yok babama anneme asla söyleyememSoyleyeceksin mecbur. Yada abla abi varsa nazlanabilecegin ondan da yardim isteyebilirsin.
Ablam abim yok babama anneme asla söyleyemem
E hacizciler gelince ne olacak? Daha kotu olacak? Ne borcu ki bu kadar korkuyorsun?Ablam abim yok babama anneme asla söyleyemem
Satacağınız bi şeyiniz yok mu3.000 TL borcum var birazını biriktirdim 1.000 TL açığım kaldı yarın ödemek için son günüm ödemezsem haciz gelicek annem babam öğrenirse bana çok kızarlar ne yapmalıyım akıl verir misiniz?
Haciz öyle çat diye hemen gelmiyor. Seni arayan avukat yada bankacı kimse onu ara anlaş bekletiyorlar. Derdini anlat 2000 tl için hayatta haciz gelmez3.000 TL borcum var birazını biriktirdim 1.000 TL açığım kaldı yarın ödemek için son günüm ödemezsem haciz gelicek annem babam öğrenirse bana çok kızarlar ne yapmalıyım akıl verir misiniz?
Fatura borcuE hacizciler gelince ne olacak? Daha kotu olacak? Ne borcu ki bu kadar korkuyorsun?
Fatura borcuHaciz öyle çat diye hemen gelmiyor. Seni arayan avukat yada bankacı kimse onu ara anlaş bekletiyorlar. Derdini anlat 2000 tl için hayatta haciz gelmez
Zaten sizden istemedim etiketler de kendi hazır duruyordu ben etiket falan koymadım yeni üye oldum anlamam etikette falanbizim gönderecek halimiz yok heralde borç para yardım dayanışma etiketi falan yapmışsınız ama
Üstünü tamamlamaz ki beni evlatlıktan reddeder evden kovar ama ödemez katı Bi ailem varSöylemezseniz haciz gelince öğrenecekler zaten. Şimdi söylerseniz üstünü tamamlarlar, siz de borcunuzu ödersiniz.
Ailem asla ödemez beni evden kovarlar ailem katıÇok büyük bir rakam değil korkma ailen bir şekilde çözer haciz gelirse daha çok kızarlar niye söylemedin de ele güne rezil ettin bizi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?