• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olur musunuz?

Pelinsu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
81
29
38
30
Merhabalar benim adetim 3 gün gecikti kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Adetten önce yaptırdığımda 0.0 idi benim gibi olan var mı? Bu değer yükselir mi? Kafaya çok takıyorum adetim ondan mı gecikti acaba. Ama bütün gebelik belirtileri var akıntı, kasık ağrısı,,mide bulantısı. Psikolojik mi acaba 😭😭😭😭😭😭

Merhabalar benim adetim 3 gün gecikti kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Adetten önce yaptırdığımda 0.0 idi benim gibi olan var mı? Bu değer yükselir mi? Kafaya çok takıyorum adetim ondan mı gecikti acaba. Ama bütün gebelik belirtileri var akıntı, kasık ağrısı,,mide bulantısı. Psikolojik mi acaba 😭😭😭😭😭😭
Değerin negatif canım muhtemelen piskolojik belirtilerin bu kadar kendini harab etme ama regli olmazsan tekrar yaptırabilirsin

yükselmez canım gebe olmayan bir kadında değer 0. ile 0.100 arasındadır zaten

Back