bugün sabah devam mamasının içine bir tane yumurta sarısı koydum onu içti cadı kızım sonra ikindiye doğru biraz muz yedirdim onu da yedi akşam da yayla corbası yaptım bi tatlı kaşığından fazla yemedi yaa ağzını nasıl kilitliyor anlatamam görseniz(ama cok tatlı oluyor canımm benimm) kavonoz mamasıda denemiştim onuda yemedi ama yine bi deneycem arkadaşım sizin tariflerinizden aldım hatta bi yere not aldım unutmayayım diye çok güzel tarifler teşekkürler arkadaşlar....
bugünde yumurtayla keci peyniri verdim yarsını yedi yarısı kaldı birden yüklenmek istemiyorum işallah alışır teyzesi:kedi:hadi bakalım böyle böyle başlar inşallah.
üzülme sen annesi.
arkadaşlar benim bebeğim 24 martta doğdu yani 6aylık ben bebeğime ek besin olarak ne vereceğimi ne yapacağımı bilmiyorum burdan sizin tariflerinizi denemeye başladım anne sütü almıyor beni bıraktı aptamil veriyorum içine cici bebe atıyorum bi kac tane bunu seviyor ve içiyor ama yoğurt çorba falan hiç yemek istemiyor bende zorlamak istemiyorum gün boyu nerdeyse sadce mama içiyor geçen hafta dra gittik kontrole dr bana "sen bebeğine suya mı başladın bebeğini bilmeden rejime sokmuşsun zayıflatmışsın su verme bebeğine dedi ve anne sütünü çabuk bıraktığı için kemikleri yeterince gelişmemiş dedi ve CALCİDİNE ve POLİVİT diye ilaçları verdi kullanıyoruz bakalım ya canım çok sıkıldı önemli bişey değil dedi ama bilmiyorum çok moralim bozuldu arkadaşlar bu ilacları kullanan var mı bebeğine ve su işini napıyorsunuz bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende 6 ay su vermedim çevremin tüm baskılarına rağmen ben arkamı dönünce içiriyolardı çok savaştım sormayın ben verilmemesi taraftarıyım ama emiyosa tabi mama alıyosa bilmem doktorlar bu konuda ne diyor bilmiyorum.Birde yiycek konusunda 1 yaşına kadar verimiycek şeyler dışında mesala inek sütü yada alerjen gıdalar dışında sizin kontrolünüzde herşeyi vermek en iyisi bence çocukların gelişimleri çok farklı kimi ufacık pirinci yutamazken kimi mantı yer biraz bebeği dinleyip sabırla denemek lağzım kolay gelsin.
teşekkür ederim arkadşım cvp için, bebeğim anne sü tü almıyor sadece mama alıyor bende arada bi su veriyorum ama çok az ağzını ıslatacak kadar pek iştahı yok kaşıkla bişey yemiyor illa biberonda çorbayı bile biberonda içiyor o da çok çok acıkması lazım yoksa corbayı bile içmiyor çok üzülüyourm