9 kasımda karın ağrısı bel ağrısı ile doktora gittim 32+6 günlük hamileydim beneğim plesantadan ayrılmış ve plesanta kanama yapmış bebeğin nabzı 100 le 90 arasımdaydı beni 5 dk içinde sezeryana aldılar diri diri resmen uyuşamadan bebeği aldılar sesini duydum mu duymadım mı bilmiyorum sadece çok minik biz cızlama duydum ama nabız varmış beneği görmeden hemen çocuk doktorları aldı başka hastaneye sevk edildi entübe ediliyordu ilk gün doktor çok olumsuz konuştu yaşar diyemem yaşamazda diyemem ama yaşarsa şayet büyük beyin hasarı olabilir dedi bugün bebeğimi gidip gördüm ilk defa dokundum eve parçağımı tuttu gözlerini açıp kapattı ellerini bacaklarını oynatıyordu. Entübeden çıkartmışlar kendi nefes alamaya başlamış sütümle besleniyor mama desteğide veriyorlar sanırım 1970 gramdı -180 gram vermiş ama doktor normal dedi ve mr çekilmiş beyin kanaması yaşamamış ateş ve havale geçirmemiş kalbi sağlam bağırsaklarıda sağlam bana güzel tepkiler veriyor bu benim hoşuma gidiyor kaslarının yumuşaklığı sertliği iyi gibi geliyor dedi ama beyinde hasar konusuna gelince birşey diyemeyeceğim zaman gösterecek dedi böyle durum yaşayıp evladı sağlıklı olan var mı yemin ederim günlerdir yemekten içmekten kesildim sütümü sağıyorum dolaba atıyorum evladıma götürüyorum onun yanında hiç ağlamıyorum sağım yaprkende ağlamıyorum dua ediyorum bol bol biri de desin ki benimde başıma geldi oğlum yada kızım kocaman oldu içim yanıyor içim