bana yardımcı olun lütfeen

dilexgximbebexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
201
0
arkadaşlar ben 8 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş oysaki 15 ay beklemiştik onu ama Allahım öyle uygun gördü ve aldı onu bizden. Şimdilerde yeni bir meleğimiz olsun diye uğraşmaktayız tam 8 ay oldu henüz yok. Biz 4 yıllık evliyiz inanılmaz derecede herkes gibi bebişimiz olsun istiyoruz arkadaşlar ben mikroenjeksiyon yapmayı düşünüyorum bana yaptıran arkadaşlar varsa lütfen fiyat hakkında bilgi verirlerse sevinirim . Özel yaptırmak istiyorum acaba bana ne kadara mal olur bilmem lazım eşimde sperm sorunları var belki normal yolla tekrar kalabilirim ama zor görünüyor ilk hamileliğimide 15 ay beklemiştik artık o kadar gücüm kalmadığını hissediyorum lütfen bana yardımcı olun...

bana niye kimse cevap yazmamış anlamadım cok üzgünüm lütfen biri bana yardımcı olsa bugün yine adet oldum ve dünyam karardı sanki ve bana kimse cevap yazmamıssenağlama

geçmiş olsun cnm,bende 2 sene once bir düşük yaptım...sonra 2 sene aradan tekrar hamile kaldım,ama kimyasal gebelikmiş oda gitti..inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.

cok teşekkür ederim ebruli cevap yazdığın için bir ara herseyin bana karşı olduğunu düşünmüştüm. Sana da geçmiş olsun canm ne kadar zor şeylermiş bunlar ama Allah başka dert vermesin diyorum napıyımelden bişey gelmiyor
Sen tüpbebek falan düşünmüyormusun hiç?

arkadaşlar ben 8 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş oysaki 15 ay beklemiştik onu ama Allahım öyle uygun gördü ve aldı onu bizden. Şimdilerde yeni bir meleğimiz olsun diye uğraşmaktayız tam 8 ay oldu henüz yok. Biz 4 yıllık evliyiz inanılmaz derecede herkes gibi bebişimiz olsun istiyoruz arkadaşlar ben mikroenjeksiyon yapmayı düşünüyorum bana yaptıran arkadaşlar varsa lütfen fiyat hakkında bilgi verirlerse sevinirim . Özel yaptırmak istiyorum acaba bana ne kadara mal olur bilmem lazım eşimde sperm sorunları var belki normal yolla tekrar kalabilirim ama zor görünüyor ilk hamileliğimide 15 ay beklemiştik artık o kadar gücüm kalmadığını hissediyorum lütfen bana yardımcı olun...

Geçmiş olsun canım, mikroenjeksiyon için tüp bebek bölümüne bak canım, istediğinden de fazla bilgi bulacaksın orada.

canım çok geçmiş olsun öncelikle.Benim fiyatlardan bir haberim yok ama özelde bile yaptırsan zaten devlet karsılamıyormu bir kısmını..Özelliklerin tutuyorsa bu fırsatı da değerlendir bence canım..dilerim basarılı sonuçlar alıp bebeğine kavusursun...

X