- 23 Nisan 2019
- 69
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi Ask kadini
Bana yardımcı olun 8 aylık evliyim hamileli yok sizce ne yapmalıyım doktura gittim hersey normal dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz gitti mi doktora ?Bana yardımcı olun 8 aylık evliyim hamileli yok sizce ne yapmalıyım doktura gittim hersey normal dedi
Ediyorum ama adet düzensizliği varYumurtlama günlerini takip edip değerlendir sabırla duayla bekle
Bir sorun varsa yani sadece sizden mi kaynaklanıyordur ?Hayır gitmedi
Adet düzensizliğiniz olmasına rağmen mi herşey normal dediBana yardımcı olun 8 aylık evliyim hamileli yok sizce ne yapmalıyım doktura gittim hersey normal dedi
Hayır tabiki çevremdeki insanlar onun ailesi strese sokuyorlarBir sorun varsa yani sadece sizden mi kaynaklanıyordur ?
EveetAdet düzensizliğiniz olmasına rağmen mi herşey normal dedi
Herkese kulağınızı tıkayin.strese girerseniz fizyolojik olarak sorun olmasa bile psikolojik nedenlerle hamile kalamazsiniz.once sakin olun.sonra hayırlısıyla olur insHayır tabiki çevremdeki insanlar onun ailesi strese sokuyorlar
orasi öylede canım kocamın annesi strese sokuyor yok niye olmuyor falqn diye o yuzden yanıYardım yazısını okuyunca kötü bişey var sandım
8 ay nedir yaaa....
Bu panik niye
Başkası için çocuk yapılmaz.orasi öylede canım kocamın annesi strese sokuyor yok niye olmuyor falqn diye o yuzden yanı
Aynen öyle sinir ediyor beni iki kere doktura gtm ultrasonla baktı hersey normal diyr anlatiyrm anlamiyrBaşkası için çocuk yapılmaz.
Nede olsa hayatımız boyunca kimseyi memnun edemeyeceğiz.
Çocuk yaparsın başka bişey ister
Stresten olmuyomuş çokmu üstüne gelen var diyo doktor deAynen öyle sinir ediyor beni iki kere doktura gtm ultrasonla baktı hersey normal diyr anlatiyrm anlamiyr
Söyledim onu kocan gitsin dedi doktur dedim oglumda bisi uok abilerinin oldu onunda olur diyr düşünceye bak kadının hayirlisiStresten olmuyomuş çokmu üstüne gelen var diyo doktor de
Cahil eski kafa bakış açısı.Söyledim onu kocan gitsin dedi doktur dedim oglumda bisi uok abilerinin oldu onunda olur diyr düşünceye bak kadının hayirlisi