bana yardım lütfen

fffiliz

cennet kokulum
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
1.264
23
358
41
mrb ben açıköğretim hakkında bir bilgiye sahip değilim ben inşaat teknikeriyim açıköğretim okumak istiyorum daha önce işletmeye geçiş yaptım ama sınavlar kötü gelince bıraktım. şimdi tekrar okumak istiyorum oss ye girmem gerekiyormuydu yada hangi bölümleri seçbilirim bana yardımcı olursanız sevinirim

dikey geçiş yapmak istiyorsan

İKTİSAT

ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ

KAMU YÖNETİMİ

MALİYE

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

İŞLETME

KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ bu 4 yıllık bölümlerden birine dikey geçiş yapabilirsin bu arada dikey geçiş yaptığn için 3.sınıftan başlayacaksın okumaya birde sadece 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlu olucaksın bu bölümlerden hangisini seçersen seç birde ilk üniversitedende ingilizce dersi gördüysen eğer 5.6.yarı yıl yani 3.sınfta ingilizceden muafsın 7.8yarı yıl yani 4.sınıfta alıcaksın ingilizceyi ilk üniversitedende türk dili dersi gördüysen tamamen muafsın türk dilinden http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf burdada bu seçebilceğin bölümlerde hangi dersler var ona göre bakıp okuyacağım bölümü seçebilirsin bu aradasadece 5.6.7.8 yarı yıl derslerine bak bu bölümlerin oke

Dikey Gecis kayıtları Pazartesi baslıyor canım. Aman kacırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…