• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bana yardim edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Asuman27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
3
0
86
39
Gaziantep
selam arkadaslar bana yadim edin lütfen

ben gecen hafta dogum yaptim, bebek anne karninda sikismis elleri bilekden ihtibaren asagidagru tutuyor sanki gücü yok gibi parmaklarini oynatiyor ama cok az,
birde ayaklari sikismis sol ayagi ASIK.ina ( ASIGINA dogru kalmis) doktorlar bütün kontrolleri yaptilar ama bebekde anormal birsey bulamadilar bene hep fizyoterapi ile düzelir diyorlar, son olarak dna arastirmasi yapiyorlar onun cevabi haftaya gelecek,
arkadaslar ben cok kötüyü esim benden daha kötü bebegimin sakat olmasindan korkuyorum, arkadaslar basindan böyle bir olay gecen varmi bana yardim edermisiniz

canım normal doğumlarda benzeri şeyleri duyuyoruz canını sıkma düzelir inş.bu tür şeyler oluyo doktolarda bir anormallik görmemiş onun için sıkma canını geçicektir inş.

geçmiş olsun canım moralini yüksek tutki bebeğinede sütünle pozitif enerji yükleyesin dr anarmollik görmemmiş ne güzel ama hzuursuzsan bulunduğun yerde üniversiteden iyi bir hocaya muane ol rahatla allah bebğini sağlıklı şekilde size bağışlasın

gecmis olsun canim bencede moralini yüksek tut esinede desdek ol eyer doktorlar anormalik görmediyse birsey yoktur insallah belki gecici bir durumdur Allah tez zamanda sifa versin.

merhaba canım geçmiş olsun dr lar anormal bir durum görmemişler inşallah dna sonucuda olumlu gelir canını sıkma sütün etkilenmesin bebeğinin sana ihtiyacı var

merhaba,öncelikle allah çocuğunu sana ve eşine bağışlasın..sağlıklı upuzun ömürler versin..böyle değil ama benzeri bir durumu yakın çevremde yaşadım.belki moral vermek adına iyi olur diye yazmak istedim sana..ailemizden birinin bebeğinin doğduğunda burnu yapışıktı..annesi ve babası çok paniklemişlerdi..bir süre sonra normale döndü.doktoru ondada bebeğin anne karnında sıkışmasından olduğunu söylemişti..doktorunla görüş eğer herhangi bir nedeni yoksa kalıtsal bencede düzelir..bunun için bebek jimlastiği falan veriyor sanırım doktorlar..umarım biran önce düzelir.ama önce sen gönlünü ferah tut annesi..tut ki bebeğine güç verebilesin :)

canım ben sezeryanle doğum yaptım.Bebeğim doğduğunda bileğinde ve kolunda tuhaflık hissettim.sürekli eli bukuk sanki Allah korusun çarpılmış gibiydi.Normal dediler hep ama benim içim rahat değildi.Şu an 3 aylık ve gayet normal.Demek duzeliyormus.ıçini ferah tut sen ne olur..Aylarca aynı pozisyonda duruyorlar sonucta,duzelecektir insallah...

Back