Izlemeye devam edin sakince belli etmeyin bir haltlar karıştırıyorsa belli olur.Kocanız genelde nasil tip bakarmı çok kadınlara?İyi akşamlar.Konuyu bazıları belki onemsemeyecek vs ..Benim için ciddi çok ciddi bir sorunum var..Eşim bazen beni akşamları iş çıkışı almaya gelir .bir arkadaşımız var iş yerinde boylu poslu fiziği mükemmel ilgi çeken bir kız yani daha doğrusu esinden yeni ayrildi ..Bu arada eşim bu kadar ayrıntı bilmez arkadaş hakkında birkac defa bakışlarını yakaladım önce belli etmedimBugun tekrar yakaladım yok ben yola bakıyordum oysa ki yola bakilacak bir yer değil yok sen yanlış anladın..En son şu noktaya geldik çok güzel bakılacak olan biri değil.sonuc olarak inanmadım ama ona çok kötü bir tavır koymak istiyorum.Ozellikle açıklamalari çok gururumu kırdı.Bana akıl verin lutfen
Buna katılmıyorum, erkek erkektir diye bir şey yok herkes kendine sahip çıkacak.Evet, ben de sinir oluyorum böyle şeye.
Biraz daha gözlemleyin, sakin olun ama erkek erkektir işte eşiniz de olsa
Buna katılmıyorum, erkek erkektir diye bir şey yok herkes kendine sahip çıkacak.
Siz aklına sokmussunuz gibi duruyor ? Eşinize güvenmiyor musunuz ?İyi akşamlar.Konuyu bazıları belki onemsemeyecek vs ..Benim için ciddi çok ciddi bir sorunum var..Eşim bazen beni akşamları iş çıkışı almaya gelir .bir arkadaşımız var iş yerinde boylu poslu fiziği mükemmel ilgi çeken bir kız yani daha doğrusu esinden yeni ayrildi ..Bu arada eşim bu kadar ayrıntı bilmez arkadaş hakkında birkac defa bakışlarını yakaladım önce belli etmedimBugun tekrar yakaladım yok ben yola bakıyordum oysa ki yola bakilacak bir yer değil yok sen yanlış anladın..En son şu noktaya geldik çok güzel bakılacak olan biri değil.sonuc olarak inanmadım ama ona çok kötü bir tavır koymak istiyorum.Ozellikle açıklamalari çok gururumu kırdı.Bana akıl verin lutfen
Ben de katılmıyorum erkektir yapar diye dusunmemeliyizBuna katılmıyorum, erkek erkektir diye bir şey yok herkes kendine sahip çıkacak.
Ben neden aklıma sokayim görmesem demezdimSiz aklına sokmussunuz gibi duruyor ? Eşinize güvenmiyor musunuz ?
Açıklamaya dikkat edin yalnız biseye de benzemiyorBakıyodur hıyar. Buna laf sokarsın bu kıza karşı dikkatli olur gider başkasına bakar çünkü hıyar.
Kadın da yapar, ben de yolda güzel bir kadın görsem boylu poslu yola diye kadına bakarım.Ben de katılmıyorum erkektir yapar diye dusunmemeliyiz
Açıkcası erkeklerin güzel kadınlara baktığı gerçeği evrensel onu bi kabul edelim hatta erkekler değil kadınlar bile güzel ya da yakışıklı görürse bakar, bunu direk niyeti bozukluk olarak algılamayın. Sadece sizin yanınızda dikkatinizi çekecek şekilde yapması hoş olmamış, sizde uyarmışsınız. Ama sürekli üzerine bu şekilde gitmek cazibe uyandırır diye düşünüyorum caydırmaktan öte. O yüzden tepkinizi çok abartmayın bence.İyi akşamlar.Konuyu bazıları belki onemsemeyecek vs ..Benim için ciddi çok ciddi bir sorunum var..Eşim bazen beni akşamları iş çıkışı almaya gelir .bir arkadaşımız var iş yerinde boylu poslu fiziği mükemmel ilgi çeken bir kız yani daha doğrusu esinden yeni ayrildi ..Bu arada eşim bu kadar ayrıntı bilmez arkadaş hakkında birkac defa bakışlarını yakaladım önce belli etmedimBugun tekrar yakaladım yok ben yola bakıyordum oysa ki yola bakilacak bir yer değil yok sen yanlış anladın..En son şu noktaya geldik çok güzel bakılacak olan biri değil.sonuc olarak inanmadım ama ona çok kötü bir tavır koymak istiyorum.Ozellikle açıklamalari çok gururumu kırdı.Bana akıl verin lutfen
O kısım mühim değilAçıklamaya dikkat edin yalnız biseye de benzemiyor