• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin lütfennnnn :(((

masums

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
193
5
16
34
Kars
2 aydır bişeyler oluyo bana. Kasım ayında 62 kiloydum adet oldum 63.50 civarındaydım şişliktir iner dedim inmedi o ay o şekilde devam etti. şimdi tekrar adet oldum bugün 5. günüm ve ben 64.10 çıkıyorum tartıda bunun bir sebebi var mıdır böyle olanlar var mı ödemse bile ben bunu nasıl atarım yardım edin lütfen kendimi kötü hissediyorum

Anlamadım ki canım adet öncesi kilon az adet olur olmaz mı artıyor? ödem olduğu zamanlar ben yarım demet maydanoz 1 elma bir kaç tane karabiber bir limon(4 e bölünmüş) biraz da tarçını ufak bir tancerede kaynatıp gün boyu içerim çok güzel idrar söktürür dene istersen

Anlamadım ki canım adet öncesi kilon az adet olur olmaz mı artıyor? ödem olduğu zamanlar ben yarım demet maydanoz 1 elma bir kaç tane karabiber bir limon(4 e bölünmüş) biraz da tarçını ufak bir tancerede kaynatıp gün boyu içerim çok güzel idrar söktürür dene istersen

aynen öyle adet olduğum gün artıyo kafayı yiyecem yaaa her adette kilo alırsam ne olur benim halim deneyecem dediğini mutlaka teşekkürler

Back
X