gerçekten herkesin dovmedigi kaldiher aldatan kadının çocuğu devlet korumasına mi alıyor ya şaka gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten herkesin dovmedigi kaldiher aldatan kadının çocuğu devlet korumasına mi alıyor ya şaka gibi
her aldatan kadının çocuğu devlet korumasına mi alıyor ya şaka gibi
defol git çocuğu babası belliÇocuğun babası belli değil farkında mısın? Sana mı bıraksınlar çocuğu? Çocuğa yaptığın kötülük.
konuyu anlamadınız eşimin yanındayım çocuğun babası hapisteHem çocuğa hem de eşine çok üzüldüm.
Adam niye hapiste?
Tamam işte onu soruyorum niye hapistekonuyu anlamadınız eşimin yanındayım çocuğun babası hapiste
Bilmiyorum 8 senedir hapiste annesiyle haber göndermiş isteTamam işte onu soruyorum niye hapiste
yaptıklarınıza bakın insanlar düşer ve yardım ister kimse bu duruma düşmek istemez anladınız mı resmen burada beni mahvettiniz bir fikir istedim onuda Allah rızası için istedimHanımefendi yaptım bir hata deyip Allah’ın rızası diyerek yardım istediğiniz iğrenç bir konu ve çocuğun hayatı. İnsanlara beddua ediyorsunuz kendinize gelin önce. Madem pişmansınız bu iş eninde sonunda ortaya çıkacak bu zamana kadar dürüst olmamışsınız bundan sonra olun bari eşinize durumu anlatın eve mahkeme celbi gelİnce mi öğrensin yazık yani o kadar yıldır iyi kötü evlilik var ortada.
Öff ne yaşarsan yaşa bee! Mesela boşanabilirdin, hatta eşinden kaçabilirdin, kadın sığınma evine gidebilirdin ailen sahip çıkmadıysa bir sürü şey yapabilirdin ama sen başkasından çocuk yapmayı seçmişsin. Bir de “siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz “ diye bir savunma şekli öğrenmişsiniz oradan yürüyorsunuz.nerden biliyorsun ne yasadigimi kötü sensin düşen bilir sende duş sende kötü insan ol insallah
Sana neÖff ne yaşarsan yaşa bee! Mesela boşanabilirdin, hatta eşinden kaçabilirdin, kadın sığınma evine gidebilirdin ailen sahip çıkmadıysa bir sürü şey yapabilirdin ama sen başkasından çocuk yapmayı seçmişsin. Bir de “siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz “ diye bir savunma şekli öğrenmişsiniz oradan yürüyorsunuz.
Hanımefendi siz düşmüşsünüz düştüğünüz de pişman olmuş olsaydınız 7 yıl eşinizi aptal yerine koymazdınız. Ortaya çıkacak korkusu ile etekleriniz tutuşmuş. Siz bu konuyu o birliktelikten sonra açmış olsaydınız emin olun bir çok insan size bir çıkış yolu göstermeye çabalardı... ama siz 7 yıl boyunca karşınızdaki insanı aptal yerine koymuşsunuz çocuğun babası böyle bir haber göndermese ömür boyu bu böyle sürecekti. Pişmanlık bunun neresinde? Yazık değil mi o çocuğa babasını bilmek hakkı. Siz kendi kendinizi mahvetmişsiniz. Nikahlı eşinizin Size Zarar vereceğini düşündüğünüz biriyse yani bu tür konularda öfke kontrolü yoksa zaten hiç açmayın konuyu eşinize herkesin kabul edebileceği bir durum değil bu. Annenizle konuşun belki bir çıkış yolu bulur. Yani sığınma evi de olabilir başka da bir yol yok gibi. Dua edemeyeceğim kusura bakmayın. Allahım eşinize bir an önce gerçekleri öğrenip kimse için hayatını mahvedecek bir yanlış yapmadan sizE de zarar vermeden noktalamasını nasip etsin inşallah diyorum.yaptıklarınıza bakın insanlar düşer ve yardım ister kimse bu duruma düşmek istemez anladınız mı resmen burada beni mahvettiniz bir fikir istedim onuda Allah rızası için istedim
Niye ağlıyorsun o zaman burada bizeneyse? Git ötede ağla!Sana ne
teşekkür ederim gercektenHanımefendi siz düşmüşsünüz düştüğünüz de pişman olmuş olsaydınız 7 yıl eşinizi aptal yerine koymazdınız. Ortaya çıkacak korkusu ile etekleriniz tutuşmuş. Siz bu konuyu o birliktelikten sonra açmış olsaydınız emin olun bir çok insan size bir çıkış yolu göstermeye çabalardı... ama siz 7 yıl boyunca karşınızdaki insanı aptal yerine koymuşsunuz çocuğun babası böyle bir haber göndermese ömür boyu bu böyle sürecekti. Pişmanlık bunun neresinde? Yazık değil mi o çocuğa babasını bilmek hakkı. Siz kendi kendinizi mahvetmişsiniz. Nikahlı eşinizin Size Zarar vereceğini düşündüğünüz biriyse yani bu tür konularda öfke kontrolü yoksa zaten hiç açmayın konuyu eşinize herkesin kabul edebileceği bir durum değil bu. Annenizle konuşun belki bir çıkış yolu bulur. Yani sığınma evi de olabilir başka da bir yol yok gibi. Dua edemeyeceğim kusura bakmayın. Allahım eşinize bir an önce gerçekleri öğrenip kimse için hayatını mahvedecek bir yanlış yapmadan sizE de zarar vermeden noktalamasını nasip etsin inşallah diyorum.
Yeter yaaaa bir susunCocugun ondan oldugunu niye ona soyledin madem evliligine devam edecektin. Belki o cocukta kocandan sonucta hala evlisin o zaman kocanla birlikte olmuyor muydun? Ne igrenc bir iliski yumagina cevirmissin olayi. Kesin eminsen ondan olduguna neden ayrilmadin en basta zavalli adam kac senedir kendi cocugu sanip buyutmus ogrenmese buyutmeye devam edecek ogrendiginde cocukta esinizde mahvolacak.
TmYeter yaaaa bir susun
Eee bize ne o zaman git başka yerde ağla.Sana ne