Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorabilirsinizburdan soru sorabilirmiyim
hayır bilmiyor canim kendinin biliyor tek cocukAllah yardımcınız olsun. Eşiniz biliyor mu? Bir de kendi çocuğunuz dışında mı oldu yoksa çocuğu eşiniz kendisinden mi biliyor
Lütfen Ne olur bana yardım edin yargılamayın ben herseyin farkındayım bu dünyamı da ahiretimi ailemi sevdiklerimide mahvettim 7 yaşında çocuğum var eşimle evliyken baskasindan cocuğum oldu daha doğrusu sorunlar yaşarken ilgiye yöneldim, hala eşimle yaşıyorum gercek babası cezaevinde 8 senedir bana annesi ile haber gönderdi vekalet davasi açacağım 1 sene sonra dedi ben ne yapacağımı bilemiyorum aileme konuyu anlatsam başta çocuğumu alıp gitsem kabul etmezlerse direk kadın sığınmaya mi gideyim ne yapabilirim Allah rızası icin dardayım çok darda annesi zamana bırak dedi daha 1 sene var kim öle kim kala dedi dua et dedi
Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum. Üstte kalsın belki akıl verecek biri gelir ben bilemedim çünkü.Ne yapabilirim istek gönderdin kabul ettim ama nasıl özelde konuşabilirim seninle
İnşallah adam her şeyi öğrenir de sana okkalı bir dava açıp rezil eder sevgilinle ikinizi. Utanmadan adamcağızı bir de çocuk senin diye mi kandırdın pes! Bir de yardım diyor. Allah adama yardım etsin be sana niye etsinhayır bilmiyor canim kendinin biliyor tek cocuk
Bende böyle kinamistim Allah da sana versin inşallah daha beterini kes sesinuİnşallah adam her şeyi öğrenir de sana okkalı bir dava açıp rezil eder sevgilinle ikinizi. Utanmadan adamcağızı bir de çocuk senin diye mi kandırdın pes! Bir de yardım diyor. Allah adama yardım etsin be sana niye etsin
7 yaşında çocuk? 7 yıldır insanları salak yerine koymuşsun. Çocuğun bunu öğrense hayatı nasıl mahvolur ya. Kötü bir insansın.
nerden biliyorsun ne yasadigimi kötü sensin düşen bilir sende duş sende kötü insan ol insallah7 yaşında çocuk? 7 yıldır insanları salak yerine koymuşsun. Çocuğun bunu öğrense hayatı nasıl mahvolur ya. Kötü bir insansın.
nerden biliyorsun ne yasadigimi kötü sensin düşen bilir sende duş sende kötü insan ol insallah
Siz yaşamış olduğunuz şeyi başkasına böyle beddua ederek hafifletemezsiniz. Bu yaptığınız sizin ne kadar kötü bir insan olduğunuzu gösteriyor. Başta Allah yardımcın olsun dedim üzülmüşsün üstelemek istemedim. Ama Rabbim bu yaptığına yardımcı olur mu ilahi adaletine kalmış.Bende böyle kinamistim Allah da sana versin inşallah daha beterini kes sesinu
Hala cevap yetiştiriyorsun bir de utanmadan pes diyorum.Bende böyle kinamistim Allah da sana versin inşallah daha beterini kes sesinu
defol ruh hastası allah sana da nasip etsin inşallah bederiniHala cevap yetiştiriyorsun bir de utanmadan pes diyorum.
hafifiletmiyorum bir insanlık istedim neler dediniz hepimizin Allah belasını versin insallahSiz yaşamış olduğunuz şeyi başkasına böyle beddua ederek hafifletemezsiniz. Bu yaptığınız sizin ne kadar kötü bir insan olduğunuzu gösteriyor. Başta Allah yardımcın olsun dedim üzülmüşsün üstelemek istemedim. Ama Rabbim bu yaptığına yardımcı olur mu ilahi adaletine kalmış.
her aldatan kadının çocuğu devlet korumasına mi alıyor ya şaka gibiEvliyken gidip, başka herifle yalnız kalıp, çocuk yapmam. Bunu yanlış olduğunu herkes bilir. Çocuğun 7 yaşında, baba bildiği adam başkası yazık değil mi ona? Babaannesi dedesi akrabaları vs. Olay ortaya çıksa devlet korumasına alınacak düzeni bozulacak.