Saç Rengi ve Saç Boyama bana yardim edin lutfen..

gulsaaah

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
69
0
16
İstanbul
Benim saclarim siyah ama degistirmek istiyorum cok sikildim ten rengim koyu da degil acik da degil sari gibiii garip yaaa kafam cok karisik

Canım benim koyu renk saçlı arkadaşlarım sarıya dönerken hep yavaş yavaş açtılar. Önce karamele yakın bir renk, sonra sarıya doğru boyandı. Benim ve kardeşimin saçları da boyalı sarı. Ben ilk boyadığımda açıldı, kit(kutu) boyalarla boyamıştım. Doğal saç rengim kumraldı. Kardeşimin de çok koyu kestaneydi, onun bile ilk boyamada açıldı. Biz hiç ekstradan oriyal, açıcı kullanmadık. Aldığımız hazır boyanın içinde belki vardır bilemicem. İstersen rengini ve markasını özelden söyleyebilirim. Çok ünlü bir markanın 12 numarası çok açık doğal sarı.

Saclarim cok siyah boya saniyorlar aslinda cok seviyorum degisiklik iyi gelir ama sari cok acik olur beyaz degilim

canım benim de saçlarımın kendi rengi koyu kahve ama uzun zamandır saçlarımın rengini sürekli değiştiririm şu an da da karamel rengi sarı balyajlar var uçlarına doğru.bende ne buğday tenliyim bence sende karamel yapabilirsin bana herkes çok yakıştırdı bu rengi

Canım benim koyu renk saçlı arkadaşlarım sarıya dönerken hep yavaş yavaş açtılar. Önce karamele yakın bir renk, sonra sarıya doğru boyandı. Benim ve kardeşimin saçları da boyalı sarı. Ben ilk boyadığımda açıldı, kit(kutu) boyalarla boyamıştım. Doğal saç rengim kumraldı. Kardeşimin de çok koyu kestaneydi, onun bile ilk boyamada açıldı. Biz hiç ekstradan oriyal, açıcı kullanmadık. Aldığımız hazır boyanın içinde belki vardır bilemicem. İstersen rengini ve markasını özelden söyleyebilirim. Çok ünlü bir markanın 12 numarası çok açık doğal sarı.
olur sevinirim merak ettim:-)

canım benim de saçlarımın kendi rengi koyu kahve ama uzun zamandır saçlarımın rengini sürekli değiştiririm şu an da da karamel rengi sarı balyajlar var uçlarına doğru.bende ne buğday tenliyim bence sende karamel yapabilirsin bana herkes çok yakıştırdı bu rengi

ben de bajir karamel dusundum ama bazen bakir bazen de karamel agirlikli oluyor ben karamel agirlikli istiyorum ne yapacagimi bilemedim. Bir de nevacolorun sogan kabugu rengi var onu cok stiyorm ama kalitrli marka degi korkuyorum o rengi nasil elde ederim

bak saçlarımı yeni boyattım bnmde ten rengim tarif ettiğin gibi saı da denedim her renkte ama hiç biri bu kadar beğenilip sorulmadııı :21::21:çok mutluyummmm tavsiye ederim lorael 7.64 rengim :)))

Eklentiler

• $adsıbu.JPG
    $adsıbu.JPG
    20,3 KB · Görüntüleme: 84
Back