Çok teşekkür ederim hep güzel şeyler yapmak istiyorum ama işi batırıyorum sanki korkuyorumBence bu işi öyle güzel başaracaksınız ki. Kendinize inanın, hakkınızda güzel şeyler şöyleyen birinin düşünceleri aksi yaşanmadıkça değişmez inanın. Sizi tebrik ederim
Çocuklar ile ilgili değil aklıma plan gelmiyor ne yapacağım şaşırıyorum ,Hangi konuda endişelisiniz? Çocuklarla ilgili mi endişeniz?
Yok hayırSınıfta öğretmene yardımcı olarak mı çalışıyorsunuz?
Tam olarak ne iş yapıyorsunuz yani öğretmenlik mi yapıyorsunuz anlamadım ama? Ben okul öncesi öğretmeniyim, bu tarz sorunları ilk yıllarımda yaşadım, alana hakimiyetin az olmasından kaynaklanır. Kendinizzi güncellemeli, eğitim kurs seminer… bir şeylere katılmalı yani o dört senede öğrendiklerinizi sindirip mesleğe yönlendirmeniz gerek. Bunlar oldukça rahatlayacaksınızdır. Özgüveniniz de artar ve olumlu etki eder. Ha bu arada tamm alanınza hakim deüilsiniz ama elinizde de çok kıymetli bir diploma var. Kendinizden emin olduktan sonra maaş konusunu da konuşabilirsinz bence.Kızlar merhaba ben çocuk gelişimi okudum üniv. Mezunuyum .6 yıllık evliyim hiç çalışmadım çoxum gelişimi üzerine evlenincede çocuk falan derken çalışma fırsatım olmadı .Ağustos ayında bir yere başvurdum ve okul açıldı açılalı çalışıyorum .SSK var yemek oraya ait oğlumda benimle geliyor farklı sınıfta 2500 de ücret çok değil ama tecrübem yok o yüzden sorun yapmadım .neyse ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağıma dolanıyor tere karışıyorum çok acemiyim işe başlamadan hoca benim el ilgili çok güzel şeyler söylemişti acaba şuan ne düşünüyor bilmiyorum kızlar bana fikir verin ne olur işimi hakkı işe yapabileyim saçmalamadan çok korkuyorum bir şeyler yazın lütfen
Aklıma olan gelmiyor mu? Öyle hazırlıksız giderseniz elbette ne yapcağınızu şaşırırsıjız. Aylık olan ve bu doğrultu günlük epitim akışlarınızın olmadı gerek. Küçük yaş grubu olsa da zaten okul öncesi eğitim esnek o plana birebir uymak zorunda değilsiniz ama o size bir nevi pusula olur. İçinde etkinlik örenkleri. Hangi kavram ne zaman verilcek? Hangi davranış ne zaman kazandılıcak? Netten okul öncesi eğitim programı kitabını indirip inceleyin lütfen, kendi sınıfınızın yaş grubunu özellikle (mor kapaklı ince bir kitap ama temeldir). Meb öğretmenlerini linçleye linçleye bitiremeyip özele koşan velilere de bir demicem demicem demicemÇocuklar ile ilgili değil aklıma plan gelmiyor ne yapacağım şaşırıyorum ,
müthiş alım var. keşke kpss ye girseydiniz. işi gücü bırakıp seneye kpss ye girin benceKızlar merhaba ben çocuk gelişimi okudum üniv. Mezunuyum .6 yıllık evliyim hiç çalışmadım çoxum gelişimi üzerine evlenincede çocuk falan derken çalışma fırsatım olmadı .Ağustos ayında bir yere başvurdum ve okul açıldı açılalı çalışıyorum .SSK var yemek oraya ait oğlumda benimle geliyor farklı sınıfta 2500 de ücret çok değil ama tecrübem yok o yüzden sorun yapmadım .neyse ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağıma dolanıyor tere karışıyorum çok acemiyim işe başlamadan hoca benim el ilgili çok güzel şeyler söylemişti acaba şuan ne düşünüyor bilmiyorum kızlar bana fikir verin ne olur işimi hakkı işe yapabileyim saçmalamadan çok korkuyorum bir şeyler yazın lütfen
maaş korkunçİllaki bir çerçeve olan olur. Hazır tonla plan var. O plana istinaden etkinlik yapacaksınız onlardan da internette yığınla var, kılavuz kitaplar var, zaten yardımcı etkinlik kitapları da alınıyor okul öncesi öğretmenleri bunlardan faydalanıyor. Ayrıca aldığınız maaş çok çok az. Millet bakicisina bile 2500 vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?