Bana yardım edin lütfen

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.322
-1
118
Kızlar merhaba ben çocuk gelişimi okudum üniv. Mezunuyum .6 yıllık evliyim hiç çalışmadım çoxum gelişimi üzerine evlenincede çocuk falan derken çalışma fırsatım olmadı .Ağustos ayında bir yere başvurdum ve okul açıldı açılalı çalışıyorum .SSK var yemek oraya ait oğlumda benimle geliyor farklı sınıfta 2500 de ücret çok değil ama tecrübem yok o yüzden sorun yapmadım .neyse ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağıma dolanıyor tere karışıyorum çok acemiyim işe başlamadan hoca benim el ilgili çok güzel şeyler söylemişti acaba şuan ne düşünüyor bilmiyorum kızlar bana fikir verin ne olur işimi hakkı işe yapabileyim saçmalamadan çok korkuyorum bir şeyler yazın lütfen

Bence bu işi öyle güzel başaracaksınız ki. Kendinize inanın, hakkınızda güzel şeyler şöyleyen birinin düşünceleri aksi yaşanmadıkça değişmez inanın. Sizi tebrik ederim

Bence bu işi öyle güzel başaracaksınız ki. Kendinize inanın, hakkınızda güzel şeyler şöyleyen birinin düşünceleri aksi yaşanmadıkça değişmez inanın. Sizi tebrik ederim
Çok teşekkür ederim hep güzel şeyler yapmak istiyorum ama işi batırıyorum sanki korkuyorum

Sınıfta öğretmene yardımcı olarak mı çalışıyorsunuz?

Etkinlik sayfalarını takip edin biraz fikir olur
Tecrube her meslek grubu icin gecerli ne kdr tecrubeli olursaniz o kdr donanımli rahat olursunuz. maas düşük ama gecis olarak görün cocuk gelisim 2 yildi sanirim ustine tamamlayin derim
Okullarda öğretilen teoridir uygulama cok farkli oluyor gercek hayatta.her meslek icin gecerli bugun bir edebiyat yazarının ilk kitabi ile son kitabi arasında farklar vardir.
bir dr ilk ameliyati ile 5 sene sonraki ameliyati arasinda farklar vardir siz sadece sabretmelisiniz

Hiç endişe etmeyin ilk başta heyecan herkeste olur. Zaman içinde bunu aşacaksınız önemli olan pes etmemek. Heyecanınızı ve çalışma hevesinizi hiç kaybetmeyin. İnanıyorum bu şekilde çok faydalı olacaksınız işinizde. Kendinize biraz zaman tanıyın. Bende ilk işe başladığımda ben yapamayacağım diye ağlayıp istifa etmeyi düşünmüştüm. Şimdi diyorum ki iyiki istifa etmemişim çabalamaya devam etmişim. Bu bir süreç ve zaman içinde sizde herşeye hakim olacaksınız. Biraz sabredin. Size başarılar diliyorum rabbim önünüze hep iyi insanlar çiçekler çıkarsın

Tam olarak ne iş yapıyorsunuz yani öğretmenlik mi yapıyorsunuz anlamadım ama? Ben okul öncesi öğretmeniyim, bu tarz sorunları ilk yıllarımda yaşadım, alana hakimiyetin az olmasından kaynaklanır. Kendinizzi güncellemeli, eğitim kurs seminer… bir şeylere katılmalı yani o dört senede öğrendiklerinizi sindirip mesleğe yönlendirmeniz gerek. Bunlar oldukça rahatlayacaksınızdır. Özgüveniniz de artar ve olumlu etki eder. Ha bu arada tamm alanınza hakim deüilsiniz ama elinizde de çok kıymetli bir diploma var. Kendinizden emin olduktan sonra maaş konusunu da konuşabilirsinz bence.

Çocuklar ile ilgili değil aklıma plan gelmiyor ne yapacağım şaşırıyorum ,
Aklıma olan gelmiyor mu? Öyle hazırlıksız giderseniz elbette ne yapcağınızu şaşırırsıjız. Aylık olan ve bu doğrultu günlük epitim akışlarınızın olmadı gerek. Küçük yaş grubu olsa da zaten okul öncesi eğitim esnek o plana birebir uymak zorunda değilsiniz ama o size bir nevi pusula olur. İçinde etkinlik örenkleri. Hangi kavram ne zaman verilcek? Hangi davranış ne zaman kazandılıcak? Netten okul öncesi eğitim programı kitabını indirip inceleyin lütfen, kendi sınıfınızın yaş grubunu özellikle (mor kapaklı ince bir kitap ama temeldir). Meb öğretmenlerini linçleye linçleye bitiremeyip özele koşan velilere de bir demicem demicem demicem

Üniversitede teorik ağırlıklı eğitim alıyoruz. Aldığımız pratik ve uygulamali eğitimler iş hayatına başladığımız zaman yetersiz olur ama zamanla tecrübe kazanır pratigimizi gelistiririz.
Endiselenmek yerine eksik oldugunuzu hissettiğiniz konularda kendinizi gelistirmek icin calisin. Araştırın, ogrenin ve uygulayin.
Zamanla ilerlediginizi gorecek ve endiselerinizden kurtulacaksiniz.

İllaki bir çerçeve plan olur. Hazır tonla plan var. O plana istinaden etkinlik yapacaksınız onlardan da internette yığınla var, kılavuz kitaplar var, zaten yardımcı etkinlik kitapları da alınıyor okul öncesi öğretmenleri bunlardan faydalanıyor. Ayrıca aldığınız maaş çok çok az. Millet bakicisina bile 2500 vermiyor.

müthiş alım var. keşke kpss ye girseydiniz. işi gücü bırakıp seneye kpss ye girin bence

maaş korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…