Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bana yardım edin kızlar saç dökülmesi kopması

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
kızlar yardım edersiniz bana saçlarım özellilkle duş sırasında dökülüyor daha çok kremlerken ve duştan sonra tarayınca dökülüyor saçlarım kuruyunca sert ve kuru oluyor kabarıyor .saçlarım mart ve eylül olmak üzere iki kez açılma işlemi geçirdi tabi bu bir sene içinde daha öncede bir iki kere açılmıştı saçlarım . ve saçımın üst kısımları kendiliğinden kopmuş ben görmedim parçalarını ama kopmuşn kısacıktı bir kaç santim uzadı 2 ayda sizce bu saçlar yanmış mı ısalakken saçım elime alıyorum bir tel çekiyorum esnek ve ince . 3 aydır düzleştirici kullanmıyorum sadece saç kurutma makinesi kullanıyorum ama bu dökülme beni üzüyor duşa girmek saçımı yıkamak kabus oldu ne yapabilirim yardımlarınıza çok ihtiyacım var .

kızlar yardım edersiniz bana saçlarım özellilkle duş sırasında dökülüyor daha çok kremlerken ve duştan sonra tarayınca dökülüyor saçlarım kuruyunca sert ve kuru oluyor kabarıyor .saçlarım mart ve eylül olmak üzere iki kez açılma işlemi geçirdi tabi bu bir sene içinde daha öncede bir iki kere açılmıştı saçlarım . ve saçımın üst kısımları kendiliğinden kopmuş ben görmedim parçalarını ama kopmuşn kısacıktı bir kaç santim uzadı 2 ayda sizce bu saçlar yanmış mı ısalakken saçım elime alıyorum bir tel çekiyorum esnek ve ince . 3 aydır düzleştirici kullanmıyorum sadece saç kurutma makinesi kullanıyorum ama bu dökülme beni üzüyor duşa girmek saçımı yıkamak kabus oldu ne yapabilirim yardımlarınıza çok ihtiyacım var .
selamlar
aynı sekılde acma ıslemınden sonra neler aldıysam toparlayamadım sonunda kullandıgım urunlerle bır donem toparlansada bır sure sonra kaparık mat dokulen saclara sahıp oldum tekrardan
tek ve kacınılmaz son kestırmek oluyor emın ol kestırmemek ıcın cok cabaladım ama yok,kestırmek zorundasın
kullanılan urunlerle bır nebze degısıyor ama sonunda yıne aynı oluyor

selamlar
aynı sekılde acma ıslemınden sonra neler aldıysam toparlayamadım sonunda kullandıgım urunlerle bır donem toparlansada bır sure sonra kaparık mat dokulen saclara sahıp oldum tekrardan
tek ve kacınılmaz son kestırmek oluyor emın ol kestırmemek ıcın cok cabaladım ama yok,kestırmek zorundasın
kullanılan urunlerle bır nebze degısıyor ama sonunda yıne aynı oluyor
seninde saçın dökülüyormuydu peki çok korkuyorum bişey olcak diye yani açılma felan gibi ve çok kötü su an saçlarım resmen kuruyunca buruş buruş anlata bildim mi ve saçlarım zaten omuzlartımın biraz altında nasıl kestircem bilmiyorum ayda bir cm felan kestirsem saç azda olsa toparlarmı:KK43:

aynen bir an önce kestir de bari çabuk uzasın
kiddyycim saçlarım dökülüyor çok korkuyorum 3 aydır ne boya ne düzleştirici bişey kullanmıyorum saçlarımın dipler koyu diğer yerler açık bir şeklde geziyorum:KK43:ama düzelmiyor hiç bir sekilde korktuğum için doktora bile gittim bir sorun var zannettim boyadan bir kaç gün sonra gitmiştim 3 ay önce yani saçlarım açıldıktan sonra çünkü saç diplerim kaşındı ve kabuklanmıştı bende bir sorun var diye gittim doktorda boya yaptıysan ondan dolayı tahriş olmuş demişti . bir losyon vermişti o kadar su an yara felan yok zaten . napmalıyım ben saçlarım zaten biliyorsun uzun değil nasıl kestirmeliyim:KK43:

Hastaneye gidip kan testi yaptir bence. Benimde cok dokuluyodu kan testi yaptirdim demir eksikligi cikti ve demir hapi kullandim saclarimida omuzuma kadar kestirdim suan iyi dokulmesi azaldi

Tamamen kurtylmadiktan sonra toparlanmiyor benfe hayatimda ilk kez sac kestirdim yapacak bisi yok mecbur..anlattigin sikayetleri yasadim bende ne paralar doktum evet o anlik durduriyor birkac haftaya tekrar basa donuyorsun mantiken de duzelmesi imkansiz ama insan bir care ariyor deniyor herseyi..acilma olmaz kafanda ama bariz az kalio saclarin eskisi gibi olamiyor bende pismanm

kiddyycim saçlarım dökülüyor çok korkuyorum 3 aydır ne boya ne düzleştirici bişey kullanmıyorum saçlarımın dipler koyu diğer yerler açık bir şeklde geziyorum:KK43:ama düzelmiyor hiç bir sekilde korktuğum için doktora bile gittim bir sorun var zannettim boyadan bir kaç gün sonra gitmiştim 3 ay önce yani saçlarım açıldıktan sonra çünkü saç diplerim kaşındı ve kabuklanmıştı bende bir sorun var diye gittim doktorda boya yaptıysan ondan dolayı tahriş olmuş demişti . bir losyon vermişti o kadar su an yara felan yok zaten . napmalıyım ben saçlarım zaten biliyorsun uzun değil nasıl kestirmeliyim:KK43:
birer santim ayda kestirsem birazda olsa toparlarmı yoksa yeterli olmazmı saçımın üst tarafı zaten kopmuş nasıl söylesem bir işaret parmağı uzunluğunda üst taraf

Sac durduk yerde dokulmuyo ki iki kez acma islemi yapilmis
doktora gittim test felan yapmadı ama sanmıyorum öyle bir sorun olduğuna çünkü saçlar çok işlemler geçirdi bir senede 2 kez açıldı ondan önceki senede bir kere açılmıştı zaten dediğin gibi bir çok işlem gördü :KK43:

bir çok sey okudum bc kurtarma seti ve cok şey nette anlatılmış ama bende çözüm olcagını sanmıyorum hiç zaten sert saçlarım ayda birer santim felan kestirsem ve üstler dedgim gibi bir parmak uzunluğunda kopmuş kendi kendine:KK43: nasıl kestircem ki ve saçlar benim kabarıyor 3 aydır örerek kullnıyorum nasıl sekillendircem kısa olunca :KK43:kafamda bir çok soru var kestirip çıt çıt felan kullansam oda zarar verir mi:KK43:

U
birer santim ayda kestirsem birazda olsa toparlarmı yoksa yeterli olmazmı saçımın üst tarafı zaten kopmuş nasıl söylesem bir işaret parmağı uzunluğunda üst taraf
Ust taraf hasarli diye yetmez obur turlude erkek saci gibi kisacik kesilmesi gerekir.inan ayni durumdayiz ben kulak hizasi kestgm halde kurtulmus degilim.daha kisa olmali ama olede kullanamam.sacin orta kismi bas kismi bitik cunku

Kopma kozmetikle bir nebze kurtariyor ana dedigim gibi asla cozum degil..haaa sac botoksu filan derlerse sakin ha inanmaaa

U

Ust taraf hasarli diye yetmez obur turlude erjek saci gini kisacik kesilmesi gerekir.inan ayni durumdayiz brn kulak hizasi kestgm halde kuttulmus degilim.daha kisa olmali ama olede kullanamam.sacin orta kismi bas kismi bitik cunku
peki azar azar kestirsem birer ikişer santim her ay düzenli uzadıkça kestirsem o birazda olsa rahatlatırmı saçlarımı yanan yerler uzadıkça aşağıya iner bende her ay kestirsem saçmalıyormuyum :KK43:

Kopma kozmetikle bir nebze kurtariyor ana dedigim gibi asla cozum degil..haaa sac botoksu filan derlerse sakin ha inanmaaa
onuda saçım yanmadan bir kuaför demişti nano keratin mi ne saç eskisi gibi oluyormuş felan ama inandırıcı gelmiyor tabi hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum başka bişey değil

peki azar azar kestirsem birer ikişer santim her ay düzenli uzadıkça kestirsem o birazda olsa rahatlatırmı saçlarımı yanan yerler uzadıkça aşağıya iner bende her ay kestirsem saçmalıyormuyum :KK43:
Uzgunum ama olmaz..cunku sacin tepsi ve devami hasarli ..ora hasarli oldukca kopmayacak sac da kopuyor.uzayan sac dusun dipte biten sac ve nispeten daha az hasarli diger teller bu yanmis zayif olu olan kisim yuzinden kopuyorlar...care arayislarini iyi biliyorum sirf bi yuzden butcemin ustune ciktim ama nafilee ..

onuda saçım yanmadan bir kuaför demişti nano keratin mi ne saç eskisi gibi oluyormuş felan ama inandırıcı gelmiyor tabi hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum başka bişey değil
Aynennn..arkana bile bakma ole inandiricilarki kaybedecek ne kalmis bu halinden daha kotu olmqz derler ama hic bir sekilde inanma .bizim yapacagimiz en iyi sey kesip kurtulmak ve sonrasinda acma islemini unutmak

Aynennn..arkana bile bakma ole inandiricilarki kaybedecek ne kalmis bu halinden daha kotu olmqz derler ama hic bir sekilde inanma .bizim yapacagimiz en iyi sey kesip kurtulmak ve sonrasinda acma islemini unutmak[/ saçlarımı göndersem bana model konusunda yardımcı olurmusun birde çıt çıt kullansam kestirip oda zarar verir mi

Bc seti
bir çok sey okudum bc kurtarma seti ve cok şey nette anlatılmış ama bende çözüm olcagını sanmıyorum hiç zaten sert saçlarım ayda birer santim felan kestirsem ve üstler dedgim gibi bir parmak uzunluğunda kopmuş kendi kendine:KK43: nasıl kestircem ki ve saçlar benim kabarıyor 3 aydır örerek kullnıyorum nasıl sekillendircem kısa olunca :KK43:kafamda bir çok soru var kestirip çıt çıt felan kullansam oda zarar verir mi:KK43:
bc set bendede var harika urunler ama donemsel cozum hepsi var bende loreal absolut bc vs .

X