bana yardım edin kızlar ne olur

kediyeucantekmeatanfare

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
5
0
286
Bursa
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 5 aydan beri nişanlıyım 2 seneden beride birlikteyiz nişanlımla bende bi görümce var allah düşmanımın başına vermesin herşeyime karışıyor sürekli laf sokma çabasında kaynanamı kaynatamı fişfikliyor nişanlım evde kavga etsin ben yaptırdım oluyor face booktan sürekli laf söylüyor aklı sıra ben çok bunaldım bi durumdan en başından beri beni istemiyor herşeyi kafaya takar oldum bide bende şöyle bi durum var bişeyi kafaya taktım mı çok ağlayıp üzülünce kitlenip kalıyorum bu kafaya takma olayından sonra bir sürü rahatsızlık meydana geldi ilk önce midem sonra saçlarım kanserli gibi dökülüyor ne olur bana yardım edin

Herkesi sevmek veya herkesle anlaşmak zorunda değilsin. Görümcenle aranızda negatif bir durum olmuş. Bu durumu iyice zorlaştırmayın. Tamam problemli biri olabilir, belliki sizi pek hazetmemiş, ama onun bu davranışlarına prim vermeyerek onu bu halinden vagzeçirebilirsiniz.
Yapmanzı gereken arasında onu görmeyerekten başlayabilirsiniz. Sizin muhattabıtınız nışanlın ve ailesi. Görümcenle mümkün mertebe aynı ortamda bulunma, ortam oldukça konuşma. Bazen susmak herşeyin en güzel çözümüdür.
Kafaya takma meselesine gelince, hemen hemen hepimiz bir şeyleri takıyoruz ama önemli olan bunları büyütmemek. beyninde devamlı soruların gezmesi, seni ruhsal sıkıntıya sokar, sokuyırda anlattaığına göre. Herşey senin elinde, sakin ve en başta olgun olmaya çalış. Olaylara empati kurarak algıla. Eminim bu sana daha sakinlik sağlayacaktır.

lykos çok teşekkür ederim yorumun için zaten mümkün mertebe aynı ortam da bulunmamaya çalışıyorum bazen zorunda kalsamda kaale bile almıyorum nişanlımın ailesi ile daha çok konuşmaya çalışıyorum 2 seneden beri yedi bitirdi beni bu kafaya takma olayı her seferinde acillik oluyorum herşeyime karışmaya yer arıyor ben kafaya taktıkça çöküşe geçiyorum bu zamana kadar tam 15 kilo verdim ..

Görümcen belliki senin böyle hastanelik olmana, senin böyle sinirlenmeye çok seviniyor. Bunu yapmakta eminim hiç zorlanmıyordur da. Çünkü artık biliyor, senin neye kızıp üzüleceğine. Onun bu yaptıklarına prim vermezsen eminim zamanla bu huylarını bırakacaktır.
Bırak seni kızıdrsın, seni sinirlendirmeye çalışsın, sen rahat ve relaks ol. Nışanlınla kikirdeş. Eminim bu onun hiç hoşuna gitmeyecektir ve zamanla seninle uğraşması kesilecektir.
Bir düşünsene, devamlı birine laf soksan, fakat o hiç aldırış etmese, tam tersine hep mutlu olsa, çok sinir olmazmısın. Bu duyguyu neden onada yaşatmıyorsun. Bence artık değişmelisin. Onun söylediklerine kafayı takarak değil, takmayarak ona meydan okumalısın. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…