en sevmediğim şey konuyu açıyorlar ama konularına sahip çıkmıyorlar,madem millete cevap vermiceksiniz niye açıyorsunuz konuları
Üzgünüm, iş yerindeyim anında cevap yazamadım. Daha sakin yazabilirsin.
Ne almış yoldan geçen adamdan çok merak ettim.
Arkadasin ne aldi kaça aldı çok yüksek bi mebla mı ??
Ne aldıki?
hiç anlaşılır değil.yani ne kadar para vermiş.peşine düşmeye deyecek bir paramı.
118.. li numaradan öğrenebilirsin belki ya da hangi operatörse müşteri hizmetlerine durumu anlat söylerler belki.Ne almış ki telefon falan mı??
yolda 450 tl yi veriyor ve gidiyor öyle mi?adamın adını öğrenseniz de bir şey yapamazsınız.Adam havaalanında çalıştığını paraya sıkıştığı için duty freeden hediye gelen orjinal parfum ve saat filan satmak istediğini soruyor. 450 tl
Ya insanın basireti mi bağlanıo noluosa artık o kadar saçma sapan dolandırılan insanlar gördüm ki. Tv lerde bile terör örgütü diye çöpe para bırakıyorlar ya onun gibi heralde:) bende aynen sizin gibi düşündüm faturan bile yok dedim, ispat edilebilirmiş araştırdım biraz mobese den filan bakılıyormuş .yolda 450 tl yi veriyor ve gidiyor öyle mi?adamın adını öğrenseniz de bir şey yapamazsınız.
elinizde fatura bile yok.nasıl ispat edeceksiniz.adam deseki ben öyle bişey yapmadım.olay kapanır gider.
arkadaşınıza geçmiş olsun.
valla olabilir.büyük konuşmamak lazım.Ya insanın basireti mi bağlanıo noluosa artık o kadar saçma sapan dolandırılan insanlar gördüm ki. Tv lerde bile terör örgütü diye çöpe para bırakıyorlar ya onun gibi heralde:) bende aynen sizin gibi düşündüm faturan bile yok dedim, ispat edilebilirmiş araştırdım biraz mobese den filan bakılıyormuş .
O şekilde bulunabiliyormuş cevap olarak sölemiştim onu. İsmini numaradan bulabilsem facebooktan lisede filandır bulabilirim diye düşünmüştüm bendevalla olabilir.büyük konuşmamak lazım.
ama polise gidemez diyorsun.e mobese kameralarına da önüne gelen bakabiliyor mu?
yine bunu ispat için resmi bir kuruma gitmesi şart arkadaşınızın.
tabi bu benim fikrim.başka yolu varsa bilemiyorum.
tamam cnm onu anladım.bulunabiliyordur.ona lafım yok.ama kamera kayıtlarını nereden izleyecek.O şekilde bulunabiliyormuş cevap olarak sölemiştim onu. İsmini numaradan bulabilsem facebooktan lisede filandır bulabilirim diye düşünmüştüm bende
tamam şimdi anladım :)Kendimi tam ifade edemedim bgnböle yapılabilir diye sölemek istedim. Yani o yapamayacak karakola gitmediği için.