Saç Rengi ve Saç Boyama bana yardım edermisinz kızlar

Sibel80

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.265
214
698
Diğer
kızlar saçımı boyayacağım ama karar veremiyorum...ya bakır ya karamel yada röfle düşünüyorum...resmimi yükleyecegim ama onuda bilmiyorum..öncelikle resim yüklemeyi bana anlatabilecek birisi varmı?

Cnm resmini önce tinypic diye bi site var oraya upload et.yükleme bittikten sonra resminin yanında çıkan linklerden birini kopyala ve mesajına yapıştır.

bakır hoş ama cok iddialı ...röflede denemedim.yaptırırsam karamel üzerine bal köpüğü düşünüyorum ama röfle olgun gösteriyor diyorlar.sizce nasıl olur.

Bana sorarsan bu renk çok güzel görünmüş fotoğrafta ama ışık ve photoshop düzenlemeleri yapılmış.Bu kadının oynadığı diziyi izliyorum ben çok açık tenli bi kadın ve saçları biraz daha kına kızılı gibi.Bana sorarsan bu renkler çok açık tenli ince yüzlü bayanlara gidiyor.Sana daha çok kahve tonları yakışabilir diye düşündüm.Ama karar senin sonunda.

cok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için.kadını çok beğendim.dizinin ve bu bayanın adı ne?

çok teşekkür ederim kızıl kullandım 2 yıl.evet güzel olmuştu.ama bir değişiklik istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…