• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edermisinizzz

blk_izmir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
9
0
1
30
kızlar yardım edin bnm adetim 7 gün gecikti ve böle bişi 2. kez yasadım yeni evlendiğimde yani doktora gittim çok normal yeni evlisin dedii ve üstünden 3 ay geçti şimdi yine oldu buu 2 kere damla halinde kahverengi akıntı geldi ve süt kıvamında sarı akıntımda var sık sık idrara çıkıyorum gögte hassasiyet arar ara agrıda var ve bel agrısı duygusallık kokuya karşı hassasiyette var idrar testi yaptım çıkmadı hamile olma ihtimalim olabilirmi ?

Olabilir canım bazen idrar testinde çıkmıyor kan testi yaptırmalısın

Evet canım çoğu belirti sürekli idrara çıkma akıntı göğüslerdeki hassasiyet bende hala var Allah tez zamanda bir bebek versin inşallah kucağına en kısa zamanda kan testi yaptır 7 günde gecikmiş regl ilk teste çıkmayabilir idrar testleri bazen yanıltabiliyor ... Güzel haberlerini bekliyorum :KK66:

Kız daha hemen tekme atmaz daha kese pirinç kadardır biran önce test yaptır fazlada düşünme düşündükçe stres yaparsın :110:

hayır yanlış anladınız tekme atıyo demek istemedim hanii göz seğirirde göz atar ya karnımda öle seğiriyor demek istedim içe içe dışa dışa sankii :)

hayır yanlış anladınız tekme atıyo demek istemedim hanii göz seğirirde göz atar ya karnımda öle seğiriyor demek istedim içe içe dışa dışa sankii :)
iki hamileliğimde de yaşadım. o bebeğin değil rahmin hareketi sonuçta genişlemeye başlıyor.

Back