Canım 6 aydır hamile kalamıyorum ama bunun 2 ayı ayrı geçti, şehir dışındaydım. Doktora gittim durumum budur dedim. Ultrasona soktu, kamerayla bakıp, muayne etti hiç bir sorunun yok dedi. Daha erken 2ay daha bekle yani 6 ayını doldur öyle gel dedi. Hormon testi yapılacak dedi sende bir şey çıkmaz ise eşine. Sp. sayım testi yapılacak dedi. Ben fırsat bulursam 2 ay beklemeden bu testleri yaptırmayı düşünüyorum neolur ne olmaz diye. Doktor 6aydan önce tedaviye başlamıyor. Bana sen çok sağlıklısın hormonlarındada bir şey çıkacağını sanmıyorum 2ay bekle teste gelin, eşindede bir şey çıkmazsa bişilerimiz açıkmı diye bakacakmış, film çekecekmiş öyle söyledi. Ama inş. benimde çocuğum olur. Görümcemle beraber gittik, Özel hastaneye gitmemize rağmen görümcemle ilgilenmedi diyebilirim 2aydır hamile kalamadığı için sen daha bekle önemli değil seninki dedi muyne etmedi, ultrasona soktu bir şey yok dedi. Yani telaş etme 6. ayda hamile kalmazsa bi doktora görün. Bide münasebeti sıklaştırın doktorlar öyle diyormuş.