• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana yardım edermisiniz lütfen

svi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
5
0
36
Bursa
mrb kızlar ben bu siteye yeni üye oldum ve çok beğendim herkez birbirine çok içten bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor :) düşündüm ki banada yardım edebilecek birileri çıkar heralde :)

probleme gelince benim saçlarım kumraldı bir zamanlar nerden geldiyse bir boyama sevdası üst üste 4-5 kez belkide daha fazla koyu kahveye boyadım saçlarımı başlarda hoşuma gitti ama artık sıkıldım 1 yıl oldu artık kendi saçlarımı istiyorum yada o tonlarda bir renk istiyorum evde nasıl açabilirim kuaförlere güvenmiyorum yıpranmadan açmak söz konusu değil bunu biliyorum işte bu yüzden en az yıpranmayla nasıl açabilrim lütfen yardım edin bu arada saçlarımın şu an ki rengi çok koyu değil açıldı yıkaya yıkaya ama yinede koyu şimdiden teşekkürler:enbuyukkk:

canım benim saçlarım siyahtı 1 yıldır bekliorum açılsın die geçenlerde bi yerde okudum beyaz sabun boyayı akıtıyormuş saçın rengini açıyormuş denemediysen bir dene derim belki yardımcı olur ama kuaförlük bir işin olduğunu sanmıyorum siyah değil sonçta boşuna yıpratma bncede saçını.

canım şimdi söyle anlatayım bnm saçımda kına vardı ve bn üzerine koyu kahve boyadım ilk defa boyadım saçımı o siyah gibi bi renk oldu çok kötü değildi bn beğeniyodum 1 ay sonra saç rengim acayip şekilde açıldı bunun sebebi
1.haftada bir kez saçımı elma sirkesi karıştrrdığım suyla duruluyodum
2.şampuanımın içine 1 kaşık bal bi kaşık limin suyu bi kaşıkta elma sirkesi koydum (her gün saçımı yıkarım bn çok kötü bi alışkanlık)
3.sinemakili kür var onu uyguluyorum
bu üçünden biri saç rengini açtı ama hangsi bilmiyorum çünkü hepsine aynı anda başladım
bnce hepsi etkili .
umarım işine yarar birinden birini uygula derim saç rengini açmasa bile yumuşacık ve sağlıklı saçların olur

lorealin ultra açıcıları var 5.1 ultra açıcı doğal kahve 6.1 ultra açıcı küllü kahve 6.3 ultra açıcı dore kahve bunlardan biriyle ac sacını bence sonra istediğin renge boyarsın rahatlıkla çok da yıpratmaz sacını hede cok uzun vadede olmaz

beyaz sabun cıdden boyayı akıtıyo kızlar ben denedım ama ben ılk boyandıgında denemıstım sızınkılerde ne kadar faydası olur bılemıyorum

canm ben 2 yıl kdr saçımı kızıl boyadm, sonra sıkıldım siyah boyadım 3-4 ay siyah kaldı ama ondan da sıkıldım we açmak istedm.
palette we kolestonun yoğun açıcıları war ikisinden de birer tane aldm (saçıma bi tane yetmio, aldığım yerde palette bi tane kalmıştı başka bi yerden de koleston aldm)
paletteyle başladım, kalan yerlere kolestonla dewam ettim.(kolestonunki daha hızlı açtığı için). sonuç olarak saçımda koyu renkten eser kalmadı.
kaydirigubbakcemile4

Back