Bana yardım edermisiniz çok korkuyorum

HURMET

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
40
0
ARKADAŞLAR BENİM ADETİM 2 GÜN GEÇTİ EVDE YAPTIĞIM TESTTE 2 ÇİZGİ ÇIKTI DÜN DOKTOORA GİTTİM bhcg DEĞERİ 490,2 ÇIKTI DOKTOR ULTRASONYA BİŞEY GÖRMEDİ AMA DIŞ GEBELİK YADA ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ PAZARTESİ İÇİN TEKRAR KAN TAHLİLİ İÇİN ÇAĞIRDI ÇOK KORKUYORUM BİLGİ VERİRMİSİNİZ

canım ben hamile değilim ama bildiğim kadarıyla yanıt vereyim bence çok ufak olduğu için görememiştir doktor çünkü bebek 6. haftadan sonra gösteriyo kendini bildiğim kadarıyla o yüzden seninki daha çok ufak kötüye yorma iyi olsun pazartesi tekrar gittiğinde görürsün inşallah

canım kan değerin 1500 ü geçince vajinal ultrasonda 5000 lere gelince karından ultrasonla bebğini görebilirsin vani bu da 5. haftadan sonraya denk gelir bekle biraz daha değerin yükselince göreceksin zaten aklına kötü şeyler getirme şu an dediğim gibi görmek için çok erken

tebrik ederim bu arada

öyle canım sen merak etme miniğin seninle sen içini ferah tut haftaya görürsün bebişini tatlım darısı isteyen herkese olsun

Allah kimseye aratmadan versin inşallah zaten içimde garip bir his var ama yazmak biraz güç aktarması zor yani pazartesiyi dört gözle bekliyorum inşallah iyi haberleri de yazarım buraya

canim oncelikle tebrikler,hayirli olsun.
ama adetinde 2 gun gecikmeyle bisey gorunmez ki.
1hafta-10gun filan sonra git o zaman kesin gorunur.merak etme.

aslına bakarsan doktor endişelendirdi bende tahlil için acele ettim ama inşallah bir şey çıkmaz

birde bu dönemde belirti filan olur mu benim gaz ve mide ekşime sorunu var dış gebelik olsaydı bunlar olurmuydu

walla canım benım adetım 3 gun gectıkten sonrakı kan degerım 40 tı. sana denen seyler aynen banada soylendı ama sadece gec dollenme yasamısım. 1 hafta ıcınde deger 5000 ın uzerıne cıktı ve keseyıde bebegıde gorduk... canını sıkma bekle bıraz daha henuz erken bebısın gorunmesı ıcın.

bilgi için teşekkür ederim canım zaten doktorun dediğine göre 1000-5000 arasında yada fazlası olması gerekmiş kesin belli olması için (gel pazartesi yani)

bende 2 gün önce öğrendim hamileliğimi.dün adetimin 3.günüydü gecikişinin.beta hcg değerim: 556.9 çıktı. ultrasonla karından baktı keseyi göremedi.normal dedi.4+2 haftalık hamilesin,eğer sağlıklı bi gebelikse perşembe gününe kadar kese oluşur dedi.yani diyeceğim.drun neden böule saçmalamış.seninki de dr benimki de,benimki hiç dış gebelikten bahsetmedi.her gebelikte dış gebelik ihtimali var allah korusun.başka bi dr bul bence kendine.

PAZARTESı SONUCA GÖRE BAŞKA BıR DOKTORA GıDECEĞıM ZATEN 2 GÜN GEÇMESıNE RAĞMEN beta hcg değerim 490,2 NORMALMıŞ ASLINDA AMA BANA ÖLE BıR ŞEY DEMEDı

guzelim sen hemen doktorunu degistir 9 ay cekilmez senin doktorun daha hastanasina 1500e gelmeden hcg bebek zaten gorunmez demeyi bile bilmiyor. bizler bile biliyoruz bunu doktorun bilmiyor sanirim.
dis gebelikle ne ilgisi varmis, 1500 olmadan kesinlikle GORUNMEZ, doktoruna bizden bu bilgiyi ilet bence.
hicccccccccc uzulme sakin, yazdigimiz bilgi kesindir.
Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin

ben adet olmam gereken gün test yapmıştım,çok silik bir ikinci çizgi çıkmıştı.yanılmıyorsam hemen ertesi gün doktora koştum,kan testi yapıp hamilesin ama kese henüz görünmüyor 10gün sonra gel demişti.10gün sonra gittim bebeğimi gördüm.şimdi doğumuma 20 gün var.darısı hepinize.sanırım 5haftadan önce kese görünmüyor.doktorun hemen dış gebelikten bahsetmesi ve yeniden tahlil istemesi garip geldi bana.
özlem 80 doğru söylemiş,hepimiz bunu biliyoruz ama doktorun ya seni umutlandırmak istememiş yada yeniden tahliller testler yapabilmek için kesin değilmiş gibi konuşmuş bilemiyorum.çok rastlıyoruz böyle doktorlara ne yazıkki

ArkadaŞlar bugÜnkÜ tahlıl sonucum 3257,5 Çıktı ultrasonda keseyı gÖrdÜk dıŞ gebelık tehlıkesı yok artık dedı 2 hafta sonra tekrar geleceksın kalp atıŞlarını duyacaĞız dedı kaÇ haftalık olduĞunu sÖylemedı ama sızce kaÇ haftalıktır

şu doktorlara inanamıyorum nasıl olurda hastalarını hemde hamile hastasını böyle umutsuzluğa karamsarlığa hatta strese sokarak bebeği tehlikeye atarlar nasıll yaa.... arkadaşım değerin gayet güzel şu an için önemli olan tek şey 2gün sonra kan değerinin ikiye katlanmış olması katlanırsa korkma şuanda bile korkma bence çünkü değerin okadar normalki dr.una çok kızdım.

cnm zaten deger 1000 olamdan kse görünmüyor bnce hiç stres yapma ve hamileliginni tadını ckar allhım saglıkla kucagıa lamayı nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…