- 4 Ocak 2016
- 62
- 132
- 43
- 27
- Konu Sahibi Akday98764
-
Yemek yemeyi çoook seviyorum. Tokluk nedir bilmiyorum diyim sürekli canım bir şey istiyorSağlık nedeniyle mi kilolusun yoksa yemek yemeyimi seviyosun
Peki ne yapmamı önerirsiniz?Bikere çok gencsin haftada 10 kilo verilebilen bi diyet duymadim varsada sakıncalıdir bence. Diyet yerine önce yemeyi zevk için değilde ihtiyaç için yemelisin.. Yaşına ve boyuna gore kilon çok fazla yazık etme kendine..
Kendi başına bişeyler yapma . diyetisyene git en iyi yardımı o sağlayacaktır.. Zaten bi program verir sana sporlada vücudunu sikilastirirsinPeki ne yapmamı önerirsiniz?
Çok teşekkur ederim görüslerin için o programada bakılacağım haklı olabilirsin :))Bencede diyetisyene git canim. Eger imkanin yoksa önce kararlı ol. Sonrada motivasyon için. Kilo verme yarışması gruplarına katılabilirsin. Günlük metabolizma hızını hesapla canım. Akıllı telefonlar için fatsecret var kalori hesaplaması yaparsan zaten kaloriyi aştıkca insan yedirinden utanır hale geliyo :) umarım başarabilirsin
Peki bunun için nasil bir diyet programj uygulamaliyim sizce. Birde benim irade sorunum var gaza gelip basliyorum iki uc hafta sonra diyet felan kalmiyor onun icin kisa donemli olsun diye dusundumHaftada 10 kilo cok,haftada 1 kilo ayda 4,5 kilo vermen daha kalıcı olur,4 ayda 20 süper olursun şimdi gençken ver,yapabilirsin
Önce kafada isteyeceksin,güçlü bir irade ben diyete inanmıyorum,akşam 6 dan sonra yeme,yedikleride biraz azalt,su bol bol,,,ama önce kafada iş biterPeki bunun için nasil bir diyet programj uygulamaliyim sizce. Birde benim irade sorunum var gaza gelip basliyorum iki uc hafta sonra diyet felan kalmiyor onun icin kisa donemli olsun diye dusundum
Öncelikle tebrik ediyorum sizi :) ben de aynı sizin eski durumdayım boy ve kilo olarak. Ve kilo vermek istiyorum. Nasıl bir program uyguladınız acaba detaylı yazabilir misiniz?Canim seni cok iyi anliyorum gecen sene bu zamanlar ayni durumdaydim kilom 75ti ,boyum 164..ve hicbirsekilde mutlu olamiyodum goruntumden...ve kendi basima arastrmaya basladim oncelikle burdaki yarisma takimlarina katildim cok ise yaradi ,subatta basladim mayista 64 kiloydum :) :) hic de zorlanmadim bol su,bol hareket ve her diyetin temeli olan seyleri yememen zaten hemen farkettiriyo,yaz tatilinde ve eylul gibi tekrar aldim biraz kilo suan 68im ve yine fazlaliklarim cikti...dun ayni azimle basladim ...tek onmli sey kararli olmak ..gerçekten bn verdiysem veremeyecek insan yok :) ne zmn istersen burdan yazisiriz..
Kendimi gördüm sende. Zevk icin keyif icin yemek yiyorum resmen.Yemek yemeyi çoook seviyorum. Tokluk nedir bilmiyorum diyim sürekli canım bir şey istiyor
Cnm ayrintili bisekilde anlatirim ancak suan isteyim,ilk firsatta yazacagim..ama temel noktalar daha dogrusu olmazsa olmazlari ozetleyim.. yesil cay,en az 2 lt su,bol hareket..bunun disinda da tum zararlilardan uzak duruyoruz..bi ara yaxacam tekrar grsrzÖncelikle tebrik ediyorum sizi :) ben de aynı sizin eski durumdayım boy ve kilo olarak. Ve kilo vermek istiyorum. Nasıl bir program uyguladınız acaba detaylı yazabilir misiniz?
Ve gecici bir zevk oldugu icin bitince birdaha istiyoruz sonu yokKendimi gördüm sende. Zevk icin keyif icin yemek yiyorum resmen.bende eski halime dönmek istiyorum. Ama bölgesel calışmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?