• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım eder misiniz?

Akday98764

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
62
132
43
27

Akday98764Yeni ÜyeÜye
Arkadaşlar ben su anda 18 yasındayım ve 75 kiloyum boyumda 1.60 cm. Bundan önce çok kez diyete başladım ve bıraktım. Şu an haftada 10 kilo diyetine baslamak istiyorum(uzmanlar tarafından onaylı)
Benim isteğim eğer aranızda benim gibi kilolarından muzdarip olan varsa birbirimize motivasyon icin yardımcı olalım birlikte bu yola baskoyalım ve başaralım. Bana bu konuda yardimci olabilecek olan var mı?

Bikere çok gencsin haftada 10 kilo verilebilen bi diyet duymadim varsada sakıncalıdir bence. Diyet yerine önce yemeyi zevk için değilde ihtiyaç için yemelisin.. Yaşına ve boyuna gore kilon çok fazla yazık etme kendine..

Bencede diyetisyene git canim. Eger imkanin yoksa önce kararlı ol. Sonrada motivasyon için. Kilo verme yarışması gruplarına katılabilirsin. Günlük metabolizma hızını hesapla canım. Akıllı telefonlar için fatsecret var kalori hesaplaması yaparsan zaten kaloriyi aştıkca insan yedirinden utanır hale geliyo :) umarım başarabilirsin

Bencede diyetisyene git canim. Eger imkanin yoksa önce kararlı ol. Sonrada motivasyon için. Kilo verme yarışması gruplarına katılabilirsin. Günlük metabolizma hızını hesapla canım. Akıllı telefonlar için fatsecret var kalori hesaplaması yaparsan zaten kaloriyi aştıkca insan yedirinden utanır hale geliyo :) umarım başarabilirsin
Çok teşekkur ederim görüslerin için o programada bakılacağım haklı olabilirsin :))

Haftada 10 kilo cok,haftada 1 kilo ayda 4,5 kilo vermen daha kalıcı olur,4 ayda 20 süper olursun şimdi gençken ver,yapabilirsin

Haftada 10 kilo cok,haftada 1 kilo ayda 4,5 kilo vermen daha kalıcı olur,4 ayda 20 süper olursun şimdi gençken ver,yapabilirsin
Peki bunun için nasil bir diyet programj uygulamaliyim sizce. Birde benim irade sorunum var gaza gelip basliyorum iki uc hafta sonra diyet felan kalmiyor onun icin kisa donemli olsun diye dusundum

Peki bunun için nasil bir diyet programj uygulamaliyim sizce. Birde benim irade sorunum var gaza gelip basliyorum iki uc hafta sonra diyet felan kalmiyor onun icin kisa donemli olsun diye dusundum
Önce kafada isteyeceksin,güçlü bir irade ben diyete inanmıyorum,akşam 6 dan sonra yeme,yedikleride biraz azalt,su bol bol,,,ama önce kafada iş biter

Canim seni cok iyi anliyorum gecen sene bu zamanlar ayni durumdaydim kilom 75ti ,boyum 164..ve hicbirsekilde mutlu olamiyodum goruntumden...ve kendi basima arastrmaya basladim oncelikle burdaki yarisma takimlarina katildim cok ise yaradi ,subatta basladim mayista 64 kiloydum :) :) hic de zorlanmadim bol su,bol hareket ve her diyetin temeli olan seyleri yememen zaten hemen farkettiriyo,yaz tatilinde ve eylul gibi tekrar aldim biraz kilo suan 68im ve yine fazlaliklarim cikti...dun ayni azimle basladim ...tek onmli sey kararli olmak ..gerçekten bn verdiysem veremeyecek insan yok :) ne zmn istersen burdan yazisiriz..

Canim seni cok iyi anliyorum gecen sene bu zamanlar ayni durumdaydim kilom 75ti ,boyum 164..ve hicbirsekilde mutlu olamiyodum goruntumden...ve kendi basima arastrmaya basladim oncelikle burdaki yarisma takimlarina katildim cok ise yaradi ,subatta basladim mayista 64 kiloydum :) :) hic de zorlanmadim bol su,bol hareket ve her diyetin temeli olan seyleri yememen zaten hemen farkettiriyo,yaz tatilinde ve eylul gibi tekrar aldim biraz kilo suan 68im ve yine fazlaliklarim cikti...dun ayni azimle basladim ...tek onmli sey kararli olmak ..gerçekten bn verdiysem veremeyecek insan yok :) ne zmn istersen burdan yazisiriz..
Öncelikle tebrik ediyorum sizi :) ben de aynı sizin eski durumdayım boy ve kilo olarak. Ve kilo vermek istiyorum. Nasıl bir program uyguladınız acaba detaylı yazabilir misiniz?

Canim yemeyi cok seviyorsan ve tokluk bilmiyorum yazmissin sana verebilecegim tavsiye karatay diyeti hem zorlnmazsin hem de saglikli verirsin ben gecen sene bi ayda 4 kilo vermistim karatay ile ve hic acikmafim zorluk cekmedim daha sonra uni sinavi stresi ve kansizlik ilaclari derken 10 kilo aldim simdi isvec diyetine basladim cunku zayiflamam durdu metabolizmayi hareketlendirmem lazim isvecden sonra karatay yapacagim devamli olarak

Öncelikle tebrik ediyorum sizi :) ben de aynı sizin eski durumdayım boy ve kilo olarak. Ve kilo vermek istiyorum. Nasıl bir program uyguladınız acaba detaylı yazabilir misiniz?
Cnm ayrintili bisekilde anlatirim ancak suan isteyim,ilk firsatta yazacagim..ama temel noktalar daha dogrusu olmazsa olmazlari ozetleyim.. yesil cay,en az 2 lt su,bol hareket..bunun disinda da tum zararlilardan uzak duruyoruz..bi ara yaxacam tekrar grsrz

Merhaba bayanlar :)
Kilo vermeye çalışrken yapılan birçok yanlış var. Ve bu yanlışlar yüzünden çok cabalasakta kilo veremiyoruz bazen.
Dukan diyeti ile güzel kilo verilebilir ama üre urik asit gibi metabolizma atıklari yüzünden risk içerir bu diyet.
Sizinde bildiginiz gibi dengeli beslenmeyi öğrenmek ve hayatımızın bir parçası haline getirmektir önemli olan.
Açlık krizlerinin nedeni öğün atlamak yada ara öğün tüketmemekten olabilir.
Yiyip yiyip doymamamizin nedeni ise hücresel beslenmememizdir. İstesekte hücresel beslenmemiz günümüz gıdaları ile pek mümkün değildir. Gıda takviyeleri almamız günümüz koşullarında olmazsa olmaz.
İsteyenlere yardımcı olabilirim.
İletişim bilgilerim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ıkı gundur netimde sorun war yazamadım o yüzden,bn öncelikle burdaki zayıflama gruplarına katılmıştım ve o çok güdüleyici olmuştu...beslenme olarak
sabah yumurta ,2 dilim tam buğday ekmeği,bol domates salatalık,biber yeşillik ,2 adet ceviz,1 küçük dilim peynir yemiştimbu arada şekersiz olmak kaydıyla içecek serbest
öğlen 6 ymk kaşığı bakliyat ya da 8 kaşık sebze yemeği,salata,ayran
akşam ya çorba ya da et yemeği ,salata,ayran,1 dilim tam buğday hakkın var buarada öğlen öğününde unutmuşum..
bunların dışında ara öğünlerde ceviz ,fındık,meyve,süt tuketebiliyosun..

bu arada spor olarak,squat ,jumping jack ve leslie yaptım haftada 5 gün ..
en az 2 litre genelde 3 lt su içtim,iki kupa yeşil çay içtim ve ara öğünlerde bazen activia tükettim .. 3 ayda kaba hesapla 10 kilo bnce gayet iyi ve hiç aç kalmadım,kalıcı verdim.. sevgilerle

Back