- 29 Aralık 2020
- 20
- 4
- 1
- Konu Sahibi Nolucazboyle
-
Stres yapma. Unutmaya çalış bu durumu. Bir şey olmamış zaten.Başka bir problemim yok behçet hastasıyım ve anksiyete tedavisi görüyorum
Çok sağ olunHamileliğin olduğunu düşünmüyorum.Muhtemel stresten dolayı hormonlarınız etkilenmiş olablir
Birden mecburi kestim ilacım bitti perşembe tekrar yazdıracağım teşekkür ederim fikriniz içinHamilelik Mumkun degil,, bol bol merdiven in cik, adetin gelir, antidepresan ilaclar kafana gore birden hopp diye kesilmiyor, yavas yavas kesilir.
Surtunme olmus bosalma olmamis. Imkansiz yani
İlişkiye çekinme sebebim bakirelik değil bakire olduğumu da düşünmüyorum bekaret bir zardan ibaret değildir. Korkmam ve hazır hissetmememden dolayı ilişkiye giremiyoruz kendimi kasıyorum çok fazlaDoktorlar bas bas bağırıyorlar “sürtünmeyle hamile kalınmaz” diye! Stres yaptığın için gecikmiştir. Ayrıca bu kadar korkuyosun madem ne demeye birlikte oluyosunuz anlamıyorum...? İlişkiye çekiniyosun ama sürtünme de problem yok. İkisi de farksız gözümde. Bi dahakine için rahat olsun diye korunun muhakkak.
Çok yakında adet olacağım anlamına mı geliyor demek istediğiniz şey? Evet rkasık ağrım 15gün sonra falan oluyordu ovülasyondayımdır diyordum yaklaşık bir hafta önce ağrım oldu bu sefergec yumurtlamisindir bence
İlişkiye çekinme sebebim bakirelik değil bakire olduğumu da düşünmüyorum bekaret bir zardan ibaret değildir. Korkmam ve hazır hissetmememden dolayı ilişkiye giremiyoruz kendimi kasıyorum çok fazla
olursun mutlaka yumurtlama gecikince regl de gecikiyor.merak etmeÇok yakında adet olacağım anlamına mı geliyor demek istediğiniz şey? Evet rkasık ağrım 15gün sonra falan oluyordu ovülasyondayımdır diyordum yaklaşık bir hafta önce ağrım oldu bu sefer
Haklısınız zaten 5 yıldır beraberiz ve seneye nişanlanacağız ailelerimizin görüştüğümüzden haberi var. Ve daha ilk kez böyle bir şey yaşadık bilmediğimiz için panikledik ikimizdeAnlıyorum ama yaşın daha küçük ileri de pişmanlık duyabileceğin şeyler yapabilirsin, bi gün cidden hamile de kalabilirsin. O yüzden her türlü tedbirini al derim.
Çok teşekkür ederim allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)olursun mutlaka yumurtlama gecikince regl de gecikiyor.merak etme
Evet bilgim yok çünkü hiç yaşamadım böyle şeyler tecrübesizim mantıken saçma geldi ama huzursuz oldum21 yaşındasın okuyorsun. Cidden hiç mi bilgin yok. Sürtünerek sevişmişsiniz boşalma yok, peki sperm seni nasıl bulupta hamile kalmanı sağlayacak? Hadi bilgin yok. Mantıken düşündüğün zaman olamayacağını yine anlaman lazım
aminnnnÇok teşekkür ederim allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?