• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım eder misiniz? Kendimi çok kötü hissediyorum

Nolucazboyle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
20
4
1
Nereden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. İçime büyük bir sıkıntı oldu ve sizden samimiyetle hatamı hoş görerek yardım bekliyorum
Ben 21 yaşındayım okuyorum
Aslında düzenli adet görüyorum denebilir
19 eylül
23 ekim
24 kasımda regl oldum
26-27 sinde regl olmam gerekiyordu fakat gecikti
İlişkiye girmeye çekindiğim için nişanlımla sürtünmeli sevişme yaşadık zaten hiç bana göre bir şey değil oldukça vicdan azabı çektim aralığın 18indeydi
Sonrasında zaten böyle bir şey olmadı ve boşalma da kesinlikle olmadı
Benim her regl öncesi dönemde
Bağırsak hareketliliğim
Göğüs dolgunluğum
Bel ağrım
Kasıklarımda ağrım olur
Bunlar mevcut yine ama regl olamadım bie türlü
Hamile olma ihtimalim nedir sizce
Açıkçası bu kadar uğraşıp hamile kalamayan insan varken bu şekilde hamile kalmamın neredeyse imkansız olduğunun farkındayım
Ablalarım sizden yardım bekliyorum

Sr
Nereden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. İçime büyük bir sıkıntı oldu ve sizden samimiyetle hatamı hoş görerek yardım bekliyorum
Ben 21 yaşındayım okuyorum
Aslında düzenli adet görüyorum denebilir
19 eylül
23 ekim
24 kasımda regl oldum
26-27 sinde regl olmam gerekiyordu fakat gecikti
İlişkiye girmeye çekindiğim için nişanlımla sürtünmeli sevişme yaşadık zaten hiç bana göre bir şey değil oldukça vicdan azabı çektim aralığın 18indeydi
Sonrasında zaten böyle bir şey olmadı ve boşalma da kesinlikle olmadı
Benim her regl öncesi dönemde
Bağırsak hareketliliğim
Göğüs dolgunluğum
Bel ağrım
Kasıklarımda ağrım olur
Bunlar mevcut yine ama regl olamadım bie türlü
Hamile olma ihtimalim nedir sizce
Açıkçası bu kadar uğraşıp hamile kalamayan insan varken bu şekilde hamile kalmamın neredeyse imkansız olduğunun farkındayım
Ablalarım sizden yardım bekliyorum
Stresten gecikmistir 😏

Antidepresan kullanıyordum ilacım bitti bir hafta kadar oldu ani ilacı kesmiş oldum
Teşekkür ederim beni yargılamadan cevap verdiğiniz için
Sakin kalıp beklemeli miyim?

Ay gerçekten yazarken de belirtmiştim biraz garip bir soru oldu farkındayım yıllarca uğraşan insanlar da var bunun da farkındayım insanlık hali işte durup adet olmayı bekleyeyim

Hamile olma ihtimalinin neredeyse 0 ama yine de endişelenmemek adına ertesi gün hapı alsaymışsınız. Şu an büyük ihtimalle hamile değilsiniz ama bundan sonra şüpheli bir ilişkide aklınızda bulunsun ertesi gün hapı. Yoksa tatsız durumlar yaşanabilir veya içinize endişe düşer bu herkesde geçerli 😬

K
Hamile olma ihtimalinin neredeyse 0 ama yine de endişelenmemek adına ertesi gün hapı alsaymışsınız. Şu an büyük ihtimalle hamile değilsiniz ama bundan sonra şüpheli bir ilişkide aklınızda bulunsun ertesi gün hapı. Yoksa tatsız durumlar yaşanabilir veya içinize endişe düşer bu herkesde geçerli 😬
Korunmamamız ikimizin de hatası aslında. Ne yapayım abla adet olurum değil mi?

Back