Bana yardım edebilir misiniz????

Kastigimi düşünmüyorum aslında ama yinede olmuyo bayramdan sonra kontrolum var o zaman danisicam doktora yinede benim gibi başına böyle bişey gelen varsa yardimci olur belki diye sormak istedim açıkçası ilk başta bu kadar üzülmuyordum ama artık çok canım sıkılmadan başladı. Eşim çok anlayışlı ama yinede kendimi kötü hissediyorum.
Gırıyosa esın bıraz baskı yapmalı canın acısada ılk aylarda olur boyle

Kendi parmağını yavaş yavaş sokmaya çalışmak..

Önce bir parmak..ilerki günlerde parmak sayısını arttırmak..

Bende 1ay boyunca yapamamıştım..kendi kendime bu cozumu buldum..4 parmak gırdığı gün iş cozuldu..yapabıldım..korkulcak hiçbişe yokmuş..

Tabı seneler geçti üstünden..şimdi kafamı soksam girer..
:KK48::KK48: Anladım teşekkür ederim yardimci oldugunuz için. :KK48:

Her kez sıkıntı yasar uzulme ılk donemlerde sonra guleceksın bu gunune.amma ılkde canın yanacak baya amma artık mecbur yapmalı bıraz zorlamak lazım.on sevısmeyıde uzun tut kı yeterı ıslaklık olsun

canım, yatar yatmaz hemen düşünme işin o kısmını ve hemen başlamayın, öncesinde sana ilgi göstersin yani işin o kısmından önce hazırlanmış olman gerekir sonra yavaş yavaş ilerlersiniz. korkup kasma kendini gerçekten de yavaş yavaş ilerlerseniz hiç bir sıkıntı olmaz tabi seni rahatlatacak bir takım jeller var onlardan da kullanırsanız çok rahat edersin. üzülüp boş yere kasma kendini.

bununla ilgili egzersizler var. araştırın. onlarla bu sorunu aşmaya çalışabılırsınız. allah şifa versın.

kayganlaştırıcı kullanın mutlaka, başka bir sorun olduğunu düşünmeyin, iyice kasarsınız.

Umarım işe yarar bol shanslar.bunu yasamıs bırı olarak soyluyorum ınan bana gecıcı bır durum

aynı seyı bende yasadım...benı buraya cagıran arkadasa AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ a tesekkur ederım kendıme gorev edındım cunku bu meseleyı :KK66: cıddı anlamda cok cektım bu konuda...

bende amelıyat oldum zarım cıkarıldı ve vajınam genısletıldı banada 2 hafta ılıskı yasak dedı
bende amelıyatdan sonra bıturlu yapamadım...

evlılıgımın 1. ayında oldugum amelıyatın ustunden 5 ay gectı onca ugrasıma, onca ılaca ,denenmıs olan herseye ragmen degısmeyınce baska bı doktora yanı suan da hala devam ettıgım kadın dogum doktoruma gıttım...

6 ay oldu amelıyat oldum hala duzelmedı cozmek ıcın korkularımın okdar ustune gıdıyorum ama yapamıyorum bunca kadın cıldırmıs olmalı nasıl yapıyolar dedım :KK70:
genelde butarz zarların arkasında bı perde daha oluyor dedı, madem artık amelıyatla cozulmus vajınal ultrosonla bakalım belkı catlak vardır yara olmustur belkı basıt bı mantardır dedı

hıc ılıskıye gıremeyen ben ! vajınal ultrason ! heralde sımdı bayılırım dıye dusunene kadar ... benı bı ekrana yonlendırdı bak goruyormusun bu rahmın hep mantar olmus rahım duvarın yara olmus dedı
:KK57:
esımde yanımda ıkımız soklardayız
nasıl yanı o koca alet suan ıcımde mı ? dedım ...
hıssetmedım bıle... ben kendımı nasıl kasmasam dıye dusunene kadar rahmıme bakıyormus adam, bu tarz operasyonlarda cok sık gorulur bu mantar koku ve akıntı olmadıgı ıcın farketmemıssın genısletılırken catlamıs dıkıs atılmıs suan 4 dıkısın var hala ıyılesıyor dedı !!!

ben dıkısım oldugunu o an anladım ıyı bak goruceksın sıyahlıgı tırtık tırtık olan bolge dıkıs dedı,bende zar gıdınce o goruntu normal sanıyodum !!!

oncekı doktorum guya yasını almıs tecrubelı dedım ama cok yanılmısım benden 4 yas buyuk olan sımdıkı doktorumun gorsen hesaba almazsın cocuk gıbı duruyor benı bu konuda aydınlatmasına sevındım

eslı mantar tedavısı verdı ılac
bana ayrıca fıtıl verdı ve kayganlastırıcıda...
dedı kı bu fıtılı kullan bıtsın bıttıkden sonra bıde flora duzenlıyıcı fıtıl toplam tedavı 2 ay suruyor
o fıtılı yerlestırebılsem vajınısmus kalmıcak zaten ıs basa dusunce mecbur yapıyosun

ılk gun yerlestıremedım bıle mundar oldu fıtıl agladıımm agladıımmm ...
2. gunu aradım yapamıyorum fıtıl bıle gırmıyor esımle asla yapamam dedım
bakmadan yap korkacak bırsey yok gozunu kapat zaten cokan asmıssın gıbı dusun vajınal ultrosunu b ıle hıssetmedın kafanda o agrı
cektıgın acıdan dolayı hep acıcak sanıyosun dedı
zira fıtıllerı kullanabıldım
fıtıller bıtttıııı
ee asıl mesele geldı :KK70:
dusundum dedım kı nasılsa ben bu ısı yapamıyorum
barı zevkını cıkarım
nasılsa olmuyo dedım
o rahatlıkla cılvelesırken :KK70: fıtılı yerlestırme seklını dusunup esımı fıtıl yerıne koydum :KK70:
pıt dıye kaydı !!!
resmen pıt ettı
durakaldık
esım basardın dedı
emın olamadım okadar acımıyordu kı gırebıldıgıne ınanamadım
megersem hıc acımıyormus yahu
bu mu yanı hepsı bu mu bukadarcıkmıydı dedım ?
ınanmıyorum tekrar cık yıne yapcam dedım :KK70: emın olmak ıstedım
ve yıne oldu cok basıt sekılde....

onca gecen aya onca acıya cok uzuldum
cok basıtmıs cok basıt bı mantardan mıs enfeksıyon mu
yenı evlılerdede gorulurmus
fıtılı yerlestıre yerlestıre zaten yenmısım :KK70:

coooooook uzun oldu ozur dılerım...
baska doktora gıdın derım.
cok basıt bı enfeksıyon olabılır amelıyatımı yapan doktor hıc enfeksıyon olmus demedı bendede hıcbısey hıssedılmedı
sadece tarıf ettıgım acı uzerıne doktor daha bakmadan bıldı
civi batar gıbı bı acı sankı bıcak kesıyor dedım kesın enfeksıyondur dedı baktı ve tedavı ettı

sımdı hamişim :KK66:

Son düzenleme:
aynı seyı bende yasadım...benı buraya cagıran arkadasa AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ a tesekkur ederım kendıme gorev edındım cunku bu meseleyı :KK66: cıddı anlamda cok cektım bu konuda...

bende amelıyat oldum zarım cıkarıldı ve vajınam genısletıldı banada 2 hafta ılıskı yasak dedı
bende amelıyatdan sonra bıturlu yapamadım...

evlılıgımın 1. ayında oldugum amelıyatın ustunden 5 ay gectı onca ugrasıma, onca ılaca ,denenmıs olan herseye ragmen degısmeyınce baska bı doktora yanı suan da hala devam ettıgım kadın dogum doktoruma gıttım...

6 ay oldu amelıyat oldum hala duzelmedı cozmek ıcın korkularımın okdar ustune gıdıyorum ama yapamıyorum bunca kadın cıldırmıs olmalı nasıl yapıyolar dedım :KK70:
genelde butarz zarların arkasında bı perde daha oluyor dedı, madem artık amelıyatla cozulmus vajınal ultrosonla bakalım belkı catlak vardır yara olmustur belkı basıt bı mantardır dedı

hıc ılıskıye gıremeyen ben ! vajınal ultrason ! heralde sımdı bayılırım dıye dusunene kadar ... benı bı ekrana yonlendırdı bak goruyormusun bu rahmın hep mantar olmus rahım duvarın yara olmus dedı
esımde yanımda ıkımız soklardayız
nasıl yanı o koca alet suan ıcımde mı ? dedım ...
hıssetmedım bıle... ben kendımı nasıl kasmasam dıye dusunene kadar rahmıme bakıyormus adam, bu tarz operasyonlarda cok sık gorulur bu mantar koku ve akıntı olmadıgı ıcın farketmemıssın genısletılırken catlamıs dıkıs atılmıs suan 4 dıkısın var hala ıyılesıyor dedı !!!

ben dıkısım oldugunu o an anladım ıyı bak goruceksın sıyahlıgı tırtık tırtık olan bolge dıkıs dedı,bende zar gıdınce o goruntu normal sanıyodum !!!

oncekı doktorum guya yasını almıs tecrubelı dedım ama cok yanılmısım benden 4 yas buyuk olan sımdıkı doktorumun gorsen hesaba almazsın cocuk gıbı duruyor benı bu konuda aydınlatmasına sevındım

eslı mantar tedavısı verdı ılac
bana ayrıca fıtıl verdı...
dedı kı bu fıtılı kullan bıtsın bıttıkden sonra bıde flora duzenlıyıcı fıtıl toplam tedavı 2 ay suruyor
o fıtılı yerlestırebılsem vajınısmus kalmıcak zaten ıs basa dusunce mecbur yapıyosun

ılk gun yerlestıremedım bıle mundar oldu fıtıl agladıımm agladıımmm ...
2. gunu aradım yapamıyorum fıtıl bıle gırmıyor esımle asla yapamam dedım
bakmadan yap korkacak bırsey yok gozunu kapat zaten cokan asmıssın gıbı dusun vajınal ultrosunu b ıle hıssetmedın kafanda o agrı
cektıgın acıdan dolayı hep acıcak sanıyosun dedı
zira fıtıllerı kullanabıldım
fıtıller bıtttıııı
ee asıl mesele geldı :KK70:
dusundum dedım kı nasılsa ben bu ısı yapamıyorum
barı zevkını cıkarım
nasılsa olmuyo dedım
o rahatlıkla cılvelesırken :KK70: fıtılı yerlestırme seklını dusunup esımı fıtıl yerıne koydum :KK70:
pıt dıye kaydı !!!
resmen pıt ettı
durakaldık
esım basardın dedı
emın olamadım okadar acımıyordu kı gırebıldıgıne ınanamadım
megersem hıc acımıyormus yahu
bu mu yanı hepsı bu mu bukadarcıkmıydı dedım ?
ınanmıyorum tekrar cık yıne yapcam dedım :KK70: emın olmak ıstedım
ve yıne oldu cok basıt sekılde....

onca gecen aya onca acıya cok uzuldum
cok basıtmıs cok basıt bı mantardan mıs enfeksıyon mu
yenı evlılerdede gorulurmus
fıtılı yerlestıre yerlestıre zaten yenmısım :KK70:

coooooook uzun oldu ozur dılerım...
baska doktora gıdın derım.
cok basıt bı enfeksıyon olabılır amelıyatımı yapan doktor hıc enfeksıyon olmus demedı bendede hıcbısey hıssedılmedı
sadece tarıf ettıgım acı uzerıne doktor daha bakmadan bıldı
civi batar gıbı bı acı sankı bıcak kesıyor dedım kesın enfeksıyondur dedı baktı ve tedavı ettı

sımdı hamişim :KK66:
inanmıyorum şu an aynı acıyı bende yaşıyorum çivi batar gibi çok teşekkür ederim beni aydinlattigin için başka doktora gözükucem kesinlikle.

Bende 1ay boyunca yapamamıştım..kendi kendime bu cozumu buldum..4 parmak gırdığı gün iş cozuldu..yapabıldım..korkulcak hiçbişe yokmuş..

Koptum şu an hehehe:-)

Cok yasa emi son cumlene cok guldm

Arkadaşlar bi konuda yardiminiza ihtiyacım var. 2 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyoduk ilk başta psikolojik deyip doktora gitmedim 3. Haftada da olmayınca doktora gittik doktor ameliyat olmam gerektiğini zarımin tamamen kapalı ve cok kalın olduğunu ilişkiye izin vermediğini söyledi sonrasında ameliyat oldum. Doktorlar 15 gün ilişkiye girmeyin dediler 15 günün sonrasında yine ilişkiye giremedik hatta ameliyat olalı 20 gün oldu hala ilişkiye giremedik. Ne yapmalıyım bilen var mı yardimci olabilir misiniz????
bende bu yüzden ameliyat olmuştum. Doktorum bana 15 gün değil 1 ay ilişki yasak demişti. Bu süre içinde verdiği iki tane krem vardı bunları parmak egzersizi yaparak sür demişti. Egzersizler; alanı diyim , biraz rahatlatsada insanda o psikolojik korku azda olsa kalıyor.
Sanki hiç böyle bir ameliyat olmamışsın da ilk defa yapıyormuşsunuz gibi düşün. Krem,jel,bebe yağı vs. şeyler kullan. İlişkinizde ( herşey düzene girene kadar ), kontrol sende olsun çünkü buda psikolojik olarak insanın içini rahatlatıyor. Ne demek istediğimi anlamışsındır.. Bide bana kalırsa doktorun tekrar görüp artık ilişki serbest diyene kadarda denemeyin.

Back