Bana yardım edebilir misiniz????

mutmayin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
53
18
8
32
Arkadaşlar bi konuda yardiminiza ihtiyacım var. 2 aylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyoduk ilk başta psikolojik deyip doktora gitmedim 3. Haftada da olmayınca doktora gittik doktor ameliyat olmam gerektiğini zarımin tamamen kapalı ve cok kalın olduğunu ilişkiye izin vermediğini söyledi sonrasında ameliyat oldum. Doktorlar 15 gün ilişkiye girmeyin dediler 15 günün sonrasında yine ilişkiye giremedik hatta ameliyat olalı 20 gün oldu hala ilişkiye giremedik. Ne yapmalıyım bilen var mı yardimci olabilir misiniz????

Nasıl giremiyorsunuz ?
Açık konuscam kusura bakmayın .
Giriyor da tam ilerlemiyor mu yoksa o girme aşamasına mi gelemiyorsunuz ?

psikolojik olarak korkmuşta olabilirsin ama mutlaka destek al daha çok canın yanıp korkuların büyümesin canım

Tekrar aynı doktora gitseniz aslında

Acaba kasiyor musunuz kendini ?
Kayganlastiri JEL falan deneyebilirsiniz kolaylaştırır belki..
Bir daha gorunun bence doktora.
Kastigimi düşünmüyorum aslında ama yinede olmuyo bayramdan sonra kontrolum var o zaman danisicam doktora yinede benim gibi başına böyle bişey gelen varsa yardimci olur belki diye sormak istedim açıkçası ilk başta bu kadar üzülmuyordum ama artık çok canım sıkılmadan başladı. Eşim çok anlayışlı ama yinede kendimi kötü hissediyorum.

Cnm tekrar ayni dr git bence neden hala olmuyor baksin.kontrole gittn mi ameliyattan sonra

Kuru kuruya girmez..daha çok kasarsın..

Kafan rahat olsun,takım taklavat kaygan olsun..

Bu gece bu iş bitecek dıye kafana koy..beceremezsen önden kendin parmak egzersizi yap..

Hiç gozunde buyuttugun gibi bir durum değil..birgun,"bu muymuş bee!" diyeceksin..

Doktorunuza tekrar gidin bence buradan yardımcı olamayız.
Belki ameliyat yeri tam geçmemiştir.

Kayganlastirici kullanmayi deneyin ozellikle zeytin yagi cok rahatlatiyormus hem tahris olmaz bolgeniz

Cok rahat olman lazim psikoljk olarak kasiyo olabilir msnz..kayganlastirici kullanabilirsnz ve kendinizi sikmayin rahat olun korkacak bisy yok.ilk girdgnde nasilsa sonrasida ayni.daha cok aciyacak die kasmayin

işte o ılerlemıyor dedıgın yerde burnundan nefes alıp agzından vermeye basla yavasca tabı
gevsemenı saglayacak
olmazsa ıkın demıcem senı ama o hareketı ogren dene yanı oncesınde kasmanı engelleyeceksın
tabıkı korkmuyorsan olur ılerlerse olacak zaten

Parmak egzersizi derken? ??

Parmak egzersizi derken? ??
Kendi parmağını yavaş yavaş sokmaya çalışmak..

Önce bir parmak..ilerki günlerde parmak sayısını arttırmak..

Bende 1ay boyunca yapamamıştım..kendi kendime bu cozumu buldum..4 parmak gırdığı gün iş cozuldu..yapabıldım..korkulcak hiçbişe yokmuş..

Tabı seneler geçti üstünden..şimdi kafamı soksam girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…