Giriyor da ilerleyemiyoNasıl giremiyorsunuz ?
Açık konuscam kusura bakmayın .
Giriyor da tam ilerlemiyor mu yoksa o girme aşamasına mi gelemiyorsunuz ?
Giriyor da ilerleyemiyo
Kastigimi düşünmüyorum aslında ama yinede olmuyo bayramdan sonra kontrolum var o zaman danisicam doktora yinede benim gibi başına böyle bişey gelen varsa yardimci olur belki diye sormak istedim açıkçası ilk başta bu kadar üzülmuyordum ama artık çok canım sıkılmadan başladı. Eşim çok anlayışlı ama yinede kendimi kötü hissediyorum.Acaba kasiyor musunuz kendini ?
Kayganlastiri JEL falan deneyebilirsiniz kolaylaştırır belki..
Bir daha gorunun bence doktora.
İlerleyemiyo sonrasında zorlayınca canım yaniyoCaninz acidigi icinmi yoksa ilerleyemiyor mu
Ameliyattan 1 ay sonrasında kontrole gelmemi söylediler bayramdan sonra gideceğim.Cnm tekrar ayni dr git bence neden hala olmuyor baksin.kontrole gittn mi ameliyattan sonra
Cok rahat olman lazim psikoljk olarak kasiyo olabilir msnz..kayganlastirici kullanabilirsnz ve kendinizi sikmayin rahat olun korkacak bisy yok.ilk girdgnde nasilsa sonrasida ayni.daha cok aciyacak die kasmayinKastigimi düşünmüyorum aslında ama yinede olmuyo bayramdan sonra kontrolum var o zaman danisicam doktora yinede benim gibi başına böyle bişey gelen varsa yardimci olur belki diye sormak istedim açıkçası ilk başta bu kadar üzülmuyordum ama artık çok canım sıkılmadan başladı. Eşim çok anlayışlı ama yinede kendimi kötü hissediyorum.
Kuru kuruya girmez..daha çok kasarsın..
Kafan rahat olsun,takım taklavat kaygan olsun..
Bu gece bu iş bitecek dıye kafana koy..beceremezsen önden kendin parmak egzersizi yap..
Hiç gozunde buyuttugun gibi bir durum değil..birgun,"bu muymuş bee!" diyeceksin..
Parmak egzersizi derken? ??Kuru kuruya girmez..daha çok kasarsın..
Kafan rahat olsun,takım taklavat kaygan olsun..
Bu gece bu iş bitecek dıye kafana koy..beceremezsen önden kendin parmak egzersizi yap..
Hiç gozunde buyuttugun gibi bir durum değil..birgun,"bu muymuş bee!" diyeceksin..
Kendi parmağını yavaş yavaş sokmaya çalışmak..Parmak egzersizi derken? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?