ben 4 gün önce ağrılarımdan dolayı doktora gittim ve bana gebe olabileceğimi söledi test yaptı hcg %18,41 çıktı.şu anda adetimde gecikti acaba hamile miyim?
tbk ler hayırlı olsun evet sonuca göre hamilesin. ama daha çok yeni 2 haftalık var yok :) ah ahh rabim banada nasip etsin inş. ağrılarım var demişsin ne gibi şikayetlerin vardı...
anladım cnm amin inş ben ve benim gibi isteyen herekeze nasip etsin. henüz yeni gebeliğin sonuçlara göre. zaten 0,1 - 10 arası negatif. 10 dan yukarısı pozitiftir kan testinde ben ablamdan dolayı uzman oldum. henüz yeni bi gebelik dikkat et kendine inş tüm ağrı ve bulantıların zamanla kaybolur
bende 6 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz ama 3 aydır sağ kasığımda kist var doktor solla hamile kalabilme ihtimalin var dedi ama hala kalamadım çok istiyorum bi bebeğim olsunh rabbim bizlerede nasip etsin inş bu ay belki olurdu dedim ama karnımda ağrı var kasıklarımda da göğsümdede ağdet ollmaya haaırlanıyorum belli benim de bi gün bebeğim olsun inş
ALLAH mesut etsin. bende 6 ay ama dedim ya 5 aydır tık yok bebekten : bi gün olur inş en kısa zamanda walla çok şanslısın çok dikkat kendine güzel güzel beslen sıcak tut kendini hem keyifli ol stresten uzak dur bebeğinle konuş çok güzel şeyler bunlar rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlı olsun