bana yardım edebilir misiniz?

tubss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
27
0
ben 4 gün önce ağrılarımdan dolayı doktora gittim ve bana gebe olabileceğimi söledi test yaptı hcg %18,41 çıktı.şu anda adetimde gecikti acaba hamile miyim?

tbk ler hayırlı olsun evet sonuca göre hamilesin. ama daha çok yeni 2 haftalık var yok :) ah ahh rabim banada nasip etsin inş. ağrılarım var demişsin ne gibi şikayetlerin vardı...

yha kasıklarımda bi ağrı vardı sol bacağıma vurmuştu midemde bulantı vardı ve sürekli bi uyku halim vardı bu arada tşkler allah herkese nasip etsin

anladım cnm amin inş ben ve benim gibi isteyen herekeze nasip etsin. henüz yeni gebeliğin sonuçlara göre. zaten 0,1 - 10 arası negatif. 10 dan yukarısı pozitiftir kan testinde ben ablamdan dolayı uzman oldum. henüz yeni bi gebelik dikkat et kendine inş tüm ağrı ve bulantıların zamanla kaybolur

çok mutluyumm allah herkese nasip etsin bebiş bize sürpriz yaptı :)

bende 6 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz ama 3 aydır sağ kasığımda kist var doktor solla hamile kalabilme ihtimalin var dedi ama hala kalamadım çok istiyorum bi bebeğim olsunh rabbim bizlerede nasip etsin inş bu ay belki olurdu dedim ama karnımda ağrı var kasıklarımda da göğsümdede ağdet ollmaya haaırlanıyorum belli benim de bi gün bebeğim olsun inş

inşşş dilerim allahım herkese nasip etsin... ben daha yeni evliyim 3 ay yeni oldu

ben ilk ay olmayıca bebekten umudumu kesmiştim ve hamile kalmayı düşünmüyordum yaşımdan dolayı ama bebiş bize sürpriz yaptı.

inşşş dilerim allahım herkese nasip etsin... ben daha yeni evliyim 3 ay yeni oldu

ALLAH mesut etsin. bende 6 ay ama dedim ya 5 aydır tık yok bebekten : bi gün olur inş en kısa zamanda walla çok şanslısın çok dikkat kendine güzel güzel beslen sıcak tut kendini hem keyifli ol stresten uzak dur bebeğinle konuş çok güzel şeyler bunlar rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlı olsun

allah sendende razı olsun sayende çok mutlu oldumm çünkü gebe olduğumu tam olarak bilmiyodumm

olur mu cnm tabikide gebesin her geçen gün o değer yükselicek idrar testi yaptın mı ondada pozitif çıkar

biraz erken bakmışım şimdi baktım hamileyimmm allah herkese nasip etsinnn

tebrik ederim canım bende bu ayın 26 sında bende 5 aylık evli olucam ve 5 hafta lıkta hamileyim..rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…