E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ben 13 haftalık hamileyim ve ilk haftadan beri sürekli midem bulanıyo hiç bişey yiyemiyorum.su içsem dahi tekrar istifra edıyorum.hergun en az 5 6 kez istifra ediyorum.doktor ilac verıyo ama yaramıyo.ben ne yapcam bı fıkrı olan varmıııııııı.senağlama
turticim bende 13 haftalık hamileyim benimde geçen haftaya kadar bulantılarım devam etti dr.um bana açlıktan olduğunu ve sürekli olarak bişeyler atıştırmamı söyledi hiç bir ilaçta vermedi atıştırdığın sürece bulantın olmayacak dedi ve şimdi onun dedği gibi yapıyorum ve bulantım kalmadı şükür aç karnına su içersen daha çok bulanıyor
elma yiyebilirsin benim bulantımı çok hafifletirdi ve tok tutuyordu
evet arkadaşım sana katılıyorum bana da dr aynı şeyi söyledi asla ac kalmamamı mide bulantısı hissettigin anda bir şeyler atıştırmamı midemi asla fazla doldurmamamı söyledi.ve elmanın gercekten cok faydasını gördüm bebegim içinde cok gerekli olan bi meyve imiş a.s.
Bu arada benim derdim artık yemek değil. İş yerindeki bir kızın parfümü. Çıldırıyorum. Kız gelince o günüm kabus oluyor. Dayanamıyorum onun parfümüne ama ayıp olur diye de bir şey söyleyemiyorum. O kadar zor ki. Burnuma tıkaç takıp oturacağım
Süar inanamıyorum :) nasıl dayanıyorsun. Ki tut ben eşimin traş losyonundan bile böğğ deyip kaçıyorum. Gerçekten çok sabırlısın, takdir ettim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?